Real Wedding: Bertjan & Madelon

Real Wedding: Bertjan & Madelon

Bertjan & Madelon, het eerste bruidspaar dat ik mocht helpen als professioneel ceremoniemeester! Ondanks dat ik al veel bruiloften had meegemaakt op de Pollepleats (een prachtige trouwlocatie waar ik een poos heb gewerkt) was dit toch wel even een momentje. Mijn eerste opdracht! Spannend, maar zó leuk. Bekijk hieronder alle foto’s van hun bruiloft gemaakt door Tales of Tomorrow. 

Een heerlijke zomerdag

Bertjan & Madelon trouwden 21 juli 2018 op Landgoed Lemferdinge. Een trouwlocatie met een prachtig landgoed in Paterswolde waar we optimaal gebruik van konden maken, het was namelijk een heerlijke zomerse dag met temperaturen rond de 30 graden.

‘S ochtends vroeg begon ik samen met een vriendin en Laura (de andere ceremoniemeester) van de bruid met de aankleding van de locatie. De bruid was weken lang bezig geweest met het zorgvuldig selecteren van items en zelf maken van stylingitems, die wij nu op de juiste plek neerzetten. De styling bestond voornamelijk uit witte lampionnen, tule vlaggetjes en enkele klassieke items zoals een spiegels met teksten, brocante lessenaars en wegwijsborden.

Een blinde pianist die de sterren van de hemel speelde

Vervolgens aan mij de taak om alle gasten hartelijk te ontvangen in het kerkje waar de ceremonie zou plaatsvinden. Na een prachtige ceremonie onder begeleiding van (de blinde) pianist Jan Dijk (écht zo bijzonde knap!), gingen we richting Lemferdinge om daar een relaxte middag tegemoet te gaan. Een beetje borrelen, kletsen en genieten van het weer stond centraal! Ook hier speelde Jan prachtige achtergrond muziek, genoten we van een lekker stukje taart en was ik ondertussen druk bezig met het klaarmaken van de dinersetting.

”Wat een top dag!”

Italiaans Diner

Een diner in de boomgaard van Lemferdinge aan lange tafel, zo mooi! Bijna alsof we ons in Italië waanden. En dat gevoel werd nog meer versterkt toen het Italiaanse Ijs wagentje aan kwam rijden om het toetje te serveren! Zo leuk!  Met veel levendigheid (luidende bellen en Italiaanse muziek) kwam het wagentje aanzetten. Details die het feest compleet maken, want Bertjan had Madelon in Italië ten huwelijk gevraagd…

Na het ontvangen van de avondgasten, het opruimen van alle styling in de boomgaard en het klaarzetten van de bedankjes, zat mijn taak erop. Het feest was volop gaande op deze heerlijke zomerse avond, nog steeds veel mensen die buiten stonden te borrelen zo gezellig! Laura, de andere ceremoniemeester zou de laatste styling items meenemen aan het einde van de avond.

Leveranciers die deze bruiloft compleet maakten
Haar & Make-up: Bruidsstylist Friesland
Fotografie & Videografie : Tales of Tomorrow
Locatie Ceremonie: Kerk van Peize
Locatie Feest & Catering: Landgoed Lemferdinge
Pianist: Jan van Dijk
DJ: Soundmasters
Professioneel Ceremoniemeesterschap & uitvoering styling: Willeke at Work