THE DRIVE TO START A BUSINESS

THE DRIVE TO START A BUSINESS

De drive om een eigen bedrijf op te zetten, wat heb je daarvoor nodig? Het antwoord op deze vraag is voor mij, het feit dat ik 3 oudere, inspirerende zussen heb, mijn grote voorbeelden! En daarnaast mijn eindeloze dromen en idealen. Alle plannen en ideeën die ik graag tot realiteit wil brengen. Ook word ik dagelijks geïnspireerd door mooie Insta feeds van mensen die reizen naar verre landen en andere succesvolle organisatoren en stylisten in de trouwbranche. Mede hierdoor weet ik dat het mogelijk is. En kan ik alleen nog maar dromen van gestylde tafels in Toscane, bruiloften op houten zeilschepen, in een Franse wijngaard of bij een mooi kasteel in Schotland.

Dat wil ik ook!

Reizen, bruiloften organiseren op de meest mooie plekjes en bijzondere momenten vastleggen op beeld. Ik wil mensen laten stralen en samen met hen herinneringen maken tijdens bruiloften en events. Herinneringen die ze voor de rest van hen leven mogen koesteren. Hierbij staat beleving centraal, mijn gasten hoeven zich nergens druk om te maken. Er wordt slechts van hen verwacht om samen met dierbaren te genieten van het moment zonder enige beleving van tijd!

Waarom evenementen?

Al op jonge leeftijd, begon mijn ideaalbeeld om wedding planner te worden. Zoals menig meisje, was ook ik in de ban van romantische films en baljurken. Na het opdoen van werkervaring op De Pollepleats, waar ik zo’n 90 verschillende bruiloften heb meegemaakt, had ik ervaren hoeveel werk er bij de organisatie van een bruiloft komt kijken. Hoeveel dit onderschat wordt en hoe gestrest de meeste ceremoniemeesters erbij lopen. Ik zag hierin mogelijkheid om met mijn ervaring en rust deze zorgen weg te nemen. En samen met andere talentvolle leveranciers bruiloften neer te zetten, waar je u tegen zegt.

Echter sloeg ook al snel weer de twijfel toe. De meeste mensen trouwen maar een keer en weten hierna pas wat een werk en organisatie er bij komt kijken, en wat ze van hun ceremoniemeesters vragen. Zeker in de omgeving waar ik ben opgegroeid is het geen standaard om een wedding planner in te huren…

Actie

Tijdens het halfjaar dat ik in het buitenland studeerde, begon mijn droom weer op te leven. Ik overtuigde mezelf om deze droom te gaan leven. Als je iets écht wilt, moet het toch lukken?! Toen ik op mijn verjaardag het boek ‘Babe, You Got This’ kreeg van mijn beste vriendinnetje en dit binnen enkele weken uit las, wist ik het zeker: ik moet het gaan doen!

Nu, 4 maanden later heb ik mijn eerste bruiloft en evenementen gedraaid, heb ik een eigen website, visitekaartjes en nog meer wilskracht om van mijn bedrijf een succes te maken!

Let’s get the party started

Dus, heb jij geen zin om op je eigen verjaardagsfeestje de hele dag rond te rennen om iedereen te voorzien van een hapje en drankje? Ben je op zoek naar iemand die je kan helpen met het organiseren van je bruiloft of alleen de locatie styled? Wil je je collega’s verrassen met een bijzonder diner op een geheime locatie? Of wil je advies over het starten van je eigen business?

Ik help graag je droom werkelijkheid worden, samen met mijn team! Vraag hier meer informatie op.

Leave a Reply