Styled Shoot: Bohemian Winter Bruiloft

Styled Shoot: Bohemian Winter Bruiloft

De eerste Styled shoot die ik organiseerde was deze prachtige boho winter shoot in Maart 2019, op een geweldige industriële locatie in Groningen, namelijk de Suikerfabriek! Ik wil met deze shoot laten zien dat een winterbruiloft net zo mooi kan zijn als een zomer bruiloft! In Nederland ben je namelijk nooit zon-verzekerd op je trouwdag, mede daarom is die mooie binnenlocatie met veel daglicht zo belangrijk! 😉 De Balzaal van de Oude Suikerfabriek in Groningen leent zich daar goed voor.

Bohemian Style

De shoot heeft een bohemian style, de styling waar ik zelf het meest dol op ben. Ik hou van dromerige settingen op mooie locaties. Een bruiloft moet voor mij een losse en relaxte sfeer ademen. En naar mijn idee is dat met deze shoot best goed gelukt! De kleuren vind ik mooi uitkomen bij een winterse look.

We just wanna have fun

De lol en het plezier van het bruidspaar vind ik erg belangrijk op een trouwdag! De modellen van deze shoot waren mijn eigen lieve vriend Ruben samen met zijn superknappe nicht Jantien. Haha! Je kunt zelf dan ook wel invullen waarom we zó gelachen hebben…

Diner bij kaarslicht

Een mooi diner met veel kaarslicht is overigens nog een mooie bijkomstigheid van trouwen in de winter! De lange houten tafel heb ik gedekt met eigen servies en 24-karaats gouden bestek wat ik ook graag inzet voor bruiloften. Ik houd zelf erg van exclusieve stylingitems die je dag net wat bijzonderder maken!

Teamwork

Na dagen van voorbereiding en het samenstellen van een fijn team kwam die dag alles samen. Ik vind het samenwerken met lokale leveranciers erg belangrijk, daarom zijn alle leveranciers bedrijven uit het Noorden van Nederland. Op de prachtige sieraden van Nadine Kieft na dan! 😉 Ten slotte nog een shoutout naar Nienke en mijn moeder Tietia als assistentes voor deze dag, ze hebben mij onwijs goed geholpen!

Team
Fotografie: Anouk Wubs
Videografie: Tales Of Tomorrow fotografie en film
Make-up: Mooi-Natuurlijk
Haarstyling: HarenMajesteit
Jurk: Bruid & Bubbels
Sieraden: Nadine Kieft Jewelry
Schoenen bruid: Mary Jane Schoenenboetiek
Pak en schoenen: Flashman
Taart: Bakmeisje
Meubilair: Stadslab Groningen & Spijkerman Evenementenverhuur B.V.
Trouwauto: Menno Sikkens
Locatie: De Suikerfabriek
Modellen: Ruben Maters & Jantien Robertus
Organisatie, styling & bloemen: Willeke at Work