Real Wedding: Jan-Leendert & Annika

Real Wedding: Jan-Leendert & Annika

Een van mijn dromen ging met deze bruiloft in vervulling. Namelijk: een bruiloft op het strand en hoe! Jan-Leendert & Annika hebben de meest mooie dag uitgekozen en trouwden op het puntje van Ameland. Het was in een woord samen te vatten: geweldig! Bekijk de foto’s hieronder.

Meant to be

Ik heb het geluk dat mijn vriend een Amelander is, tijdens een feestje op dit prachtige eiland raakte ik met Annika (bruid) aan de praat. Ze vertelde dat ze over 6 weken met Jan-Leendert ging trouwen op het strand. ”Nou wat toevallig! Ik werk zelf als Weddingplanner & Stylist!” – vertelde ik haar. ”Hoe hebben jullie de ceremonie op het strand geregeld? Wie zijn jullie leveranciers en kunnen jullie nog hulp gebruiken met de organisatie/realisatie van jullie dag?” Waren natuurlijk de volgende vragen die ik stelde. Had ik even geluk dat ze nog hulp konden gebruiken! Want zo geschiedde, een prachtige bruiloft op het strand. Kon dit toeval zijn?

Festival bruiloft

Jan-Leendert en Annika zijn een ontzettend fijn en relaxed stel en wilden graag een beetje een festival achtige sfeer creëren. Love it, dan ben je bij mij aan het juiste adres! Ze zijn trotse eigenaren van de prachtige accommodatie De Hofstede, de locatie die zich perfect leende als feestlocatie! Een mooie stretchtent voor in de tuin hadden ze al geregeld bij Alexander Kiewiet van Ameland Adventure. De broer van Alex, Max Kiewiet verzorgde een heerlijke BBQ en ook DJ Tin Wish Tin paste perfect in het festival sfeertje met zijn swingende LP’s. Er werd gefeest tot in de late uurtjes…

Er gaat altijd wel iets mis

Ik mocht voor deze dag 2 locaties mooi aankleden, zowel de ceremonie op het strand als de feestlocatie. Met een mini vrachtauto vol geladen ben ik vanuit Groningen vertrokken om een dag voor de bruiloft alvast te beginnen met locatie 1. De locatie op het strand moest uiteraard last-minute uitgevoerd worden en was mogelijk door het gebruik van een goede 4×4. Ondanks dat deze auto’s daarvoor gemaakt zijn, kwamen we vast te zitten in het mulle zand, HELP! Dat was wel even spannend. Gelukkig hadden we ruim gepland en waren we niet ver verwijdert van de plek van bestemming, waardoor alles op tijd klaar was.

Na de ceremonie, taart en champagne was het tijd om alles weer in te laden, iedereen hielp mee. Zo lief! Vele handen maken namelijk echt wel licht werk, zeker met sjouwen door het zand in het zonnetje wat die dag goed scheen!

Feesten tot diep in de nacht

De heerlijke ontspannen middag werd voortgezet in Hollum. Biertjes in teilen met ijsblokjes, een leuke tipi en Jenga XL voor de kids en de heerlijke hitjes zorgden voor een feestelijke avond. Ik hielp samen met mijn vriend mee als gastdame en heer, om de boel netjes te houden en mensen te voorzien van hapjes en drankjes, dus heb het tot het einde mee mogen maken! Aan de ene kant super intensief, maar o zo leuk om alles van begin tot einde mee te maken.

Nogmaals dank dat ik deel uit mocht maken van jullie dag Jan-Leendert & Annika!

Leveranciers die deze bruiloft compleet maakten
Locatie Ceremonie: strand Ameland
Locatie Feest: De Hofstede
Stretchtent: Ameland Adventure
Gebakjes: Lokale bakkerij
BBQ: Max Kiewiet
DJ: Tin Wish Tin
Gastvrouw, Styling, Bloemen (op bruidsboeket na): Willeke at Work