Styled Shoot: Alternatieve Herfstbruiloft

Styled Shoot: Alternatieve Herfstbruiloft

Iedere bruiloft is uniek. Ieder bruidspaar is anders, ieder verhaal, ieder gezelschap, iedere dag. Echter zijn wij van mening dat veel bedrijven ”in Weddingland” te vaak het standaard plaatje laten zien. En daarmee een soort standaard creëren. Daar mag wat ons betreft verandering in komen!

Een kloppend concept

Met deze styled Wedding Shoot willen we laten zien dat het anders kan. We willen laten zien dat jullie dag volledig op jullie manier mag. Er zijn namelijk geen regels. Behalve dan die van een kloppend concept. Willeke at Work streeft in haar werk naar een kloppend concept. Dat houdt in dat alles, van kleurgebruik tot de keuze van stoelen, in lijn ligt met het concept dat we samen creëren. Een concept dat bij jullie past en dus overal zichtbaar in terugkomt.

Doe waar je blij van wordt

Tijdens het creëren van dit kloppende concept, maken jullie keuzes die bij jullie passen. Keuzes die goed voelen voor jullie. Doe dat zonder gelijk rekening te houden met de meningen en ideeën van jullie gasten.

  • – Je weet dat je oma je tatoeages liever niet onder je jurk ziet uitkomen… Bedenk alsnog wat je zelf wilt! Je tatoeages zijn onderdeel van jou. Desondanks wil ik je wel adviseren om je jurk/pak op je tatoeages af te stemmen, het kan namelijk soms té druk worden…
  • – Overwegen jullie om te trouwen in de herfst, maar waarschuwen mensen jullie je voor de grote kans op regen? Ga voor het seizoen dat bij jullie past. Tijdens de zomermaanden maak je in Nederland ook niet altijd even veel kans op zon.
  • – Een leren trouwjurk, why not? Weer eens wat anders!
Unieke items

Verder geven we graag de voorkeur aan unieke items. Bezoek voor jullie trouwringen en sieraden eens een minder standaard juwelier. Pluimage is zo’n winkel. Een atelier gevuld met een verzameling aan mooie, exclusieve werken van Nederlandse ontwerpers. Over origineel gesproken: een paar meter verderop kun je terecht bij Schoenenzaken. Zij verkopen en maken zelf gepersonaliseerde trouwschoenen voor hem. Weer wat verderop vind je de mooiste trouwschoenen voor haar bij Mary Jane Schoenen boetiek. Lekker dagje shoppen in Groningen dus!

Let us show you

Genoeg gekletst! Bekijk de onderstaande selectie aan foto’s die we samen met een fijn team aan leveranciers uit het Noorden compleet maakten.

Alle toppers op een rijtje

Fotografes : Martine Hummel fotografie  & Anouk Mos Fotografie
Locatie: Châteauhotel en -restaurant De Havixhorst
Haar & make up: Sanne Bourjel-Baart
Jurk: La Bella Blanca
Schoenen Lieve: Mary Jane Schoenenboetiek
Sieraden: Pluimage (Ontwerp ring Davey: Jacquelien Sluis. Ontwerp ring Lieve: Margreeth Muller. Ontwerp oorbellen: Suzan Hidding)
Pak: Hendriksen Mannenmode Hoogeveen
Schoenen Davey: SchoenenZaken
Uitnodigingen & menukaartjes: FLOT Social Media Design
Taart & eten: De Dorpswinkel
Modellen: Lieve ten Duis & Davey Smand
Assistent: Charlotte Sars
Organisatie, styling en bloemen: Willeke at Work

Dit is wat ik wil! Maar dan anders

Geïnspireerd na het bekijken van de onderstaande beelden? Neem vrijblijvend contact op, zodat we samen kunnen bekijken hoe we jullie bruiloft kunnen verrijken. We’d love to!

Liefs Willeke en Team