Styled Shoot: Industrial Chic Wedding

Styled Shoot: Industrial Chic Wedding

Een industriële bruiloft met een chic tintje. Dat was het idee achter deze styled shoot! Met een geweldig team kwamen we samen op de voormalige Suikerfabriek in Groningen! Een prachtige locatie die zich uitstekend leent voor een bijzondere bruiloft. Ondanks dat het letterlijk een oude leegstaande fabriek is, kun je deze volledig omtoveren naar een prachtige trouwlocatie. Met deze beelden laat ik je graag zien hoe ik dat voor me zie!

Industrial Chic

Ik ben dol op industriële plekken en ben van mening dat dit heel goed hand in hand gaat met een bruiloft! Juist het contrast tussen de ruwe materialen van de fabriek en materialen met een warme uitstraling zoals mooie stoffen, prikkabel en groen gaan heel goed samen. Ook een luxieus gedekte tafel, geometrische stoelen en een snelle wagen maken dit plaatje compleet!

Handgemaakte jurk
Willeke als model voor bruidsatelier Jadau.

Model Bo draagt een handgemaakte jurk van bruidsatelier Jadau. Anskje, de eigenaresse, maakt prachtige en unieke ontwerpen die volledig naar je lichaamsvormen worden ontworpen! Ook voor deze shoot had ze speciaal een jurk gemaakt, terwijl ze het model pas op de dag van de shoot voor het eerst zag. Knap hé! Ander grappig feitje, in mijn vroegere jaren stond ik ooit model voor de jurken die Anskje! Dauina, de dochter van Anskje, is namelijk een goede vriendin van mij. Super leuk dat we op deze manier kunnen samenwerken!

These shoes are made for walking

De Schoenen die Bo draagt zijn van Mary Jane Schoenen Boetiek. Een leuke winkel in Groningen om je trouwschoenen te shoppen. Ze hebben alleen maar leuke, bijzondere en ook veel comfortabele schoenen, now you know where to go!

Natural beauty
De haren zijn gestyled door HarenMajesteit. Alleen hun bedrijfsnaam is natuurlijk al geweldig, maar ze zijn ook nog eens onwijs goed in bruidskapsels! En hou je net als ik van natuurlijke make-up? Dan ben je bij Mooi-Natuurlijk aan het juiste adres! Ze doet overigens ook haarstyling, mocht je die combi handig vinden. De sieraden zijn van Nadine Kieft, verfijnd maar subtiel.
Wat mannen willen
En stoere en tijdloze pak is geleverd door Flashman Mannenmode, die overigens ook de schoenen, strik, manchetknopen, pochet, riem en bretels hebben geleverd. Ideaal toch? Dat je voor alles terecht kunt bij 1 winkel als man?! Wat vinden jullie trouwens van de sneakers? Ik hou er wel van, weer eens wat anders. Zo maakte ik ooit een bruiloft mee waar het thema sneakers was, zo leuk! Geïnspireerd door hen dus. 🙂
Een snelle trouwauto

De snelle wagen die je op de eerste foto’s ziet, is de Audi A8, verzorgd door Century Groningen. De ideale auto omdat je achterin extra veel beenruimte hebt. En niet onbelangrijk: het dak kan open! Leuk voor zowel de foto’s als voor het uitzwaaien. Neem contact met hen op voor het huren van deze of een andere mooie wagen!

Wondercake

Saakje haar prachtige oreotaart heeft wel wat moeten verdragen die dag, hij is namelijk gevallen tijdens de shoot! En ziet er daarom niet meer perfect uit. Maar iemand die het niet weet ziet het waarschijnlijk niet… Maar moet je nagaan, dit is een taart die in 2 stukken op de grond gevallen is, had je niet gedacht hé? Wondercake delivered by het Bakmeisje.

Rentals

Lumen Lichtletters verzorgde de statement letters van een meter bij een meter. Deze maken je locatie in een keer feestelijk en sfeervol. Je kan ook voor initialen bij hen terecht! De tafel, moderne stoelen, linnen, borden, bestek en glaswerk zijn verzorgd door Spijkerman. Ze hebben overigens een ruim assortiment aan handige rentals voor je bruiloft!

Fotografie & Videografie

Uiteraard ook een veel lof voor Anouk Wubs, die deze prachtige foto’s maakte en naar Tales of tomorrow die de prachtige video, die je hieronder als eerste ziet, maakten.

Ten slotte een shoutout naar Ewoud en Bo, het knappe stel! Bo is zelf ook werkzaam als weddingplanner en wilde zelf wel eens in de schoenen staan van een bruidspaar, met deze shoot is dat wel aardig gelukt denk ik hé Bo! 😉

Bedankt allemaal voor deze fijne samenwerking!

Team
Fotografie: Anouk Wubs
Videografie: Tales Of Tomorrow fotografie en film
Make-up: Mooi-Natuurlijk
Haarstyling: HarenMajesteit
Jurk: Bruidsatelier Jadau
Sieraden: Nadine Kieft Jewelry
Schoenen bruid: Mary Jane Schoenenboetiek
Pak en schoenen: Flashman
Taart: Bakmeisje
Meubilair: Spijkerman Evenementenverhuur
Trouwauto: Century Groningen
Locatie: De Suikerfabriek
Modellen: Edwin & Bo
Organisatie, styling & bloemen: Willeke at Work