Real Wedding: Peter & Jildau

Real Wedding: Peter & Jildau

Een prachtige winterbruiloft op het Friese platteland. Ik heb Peter en Jildau van begin tot einde mogen begeleiden als Weddingplanner & Stylist en wat was dat leuk! Bekijk hieronder alle foto’s van hun dag.

Vreugdedansjes als weddingplanner

Tijdens de opendag op de de Pollepleats, woonden Peter & Jildau een presentatie van mij bij. Na een praatje die dag en een kennismakingsgesprek bij hen thuis maakten zij officieel de keuze om mij als weddingplanner in te zetten! Altijd een heel bijzonder moment voor mij wanneer een bruidspaar ‘officieel’ voor mij kiest. Bij deze mededeling word ik altijd super enthousiast, waarna daarom een vreugde dansje volgt. Want ik kan me zó verheugen op het organiseren en realiseren van zo’n droombruiloft!

Budget

Peter en Jildau hadden voor hun bruiloft een concreet budget voor ogen. Een mooie uitdaging, omdat deze iets lager lag dan de andere bruiloften die ik tot dusver had mogen begeleiden. Maar zeker niet onmogelijk! Met enkele creatieve vindingen is het gelukt om zo dicht mogelijk bij dit budget te blijven. Ik zou trouwens alle bruidsparen willen adviseren met een concreet budget te werken + 10% extra. Doordat je precies weet wat je wilt uitgeven aan je bruiloft, kun je gemakkelijker keuzes maken als het aankomt de oneindige hoeveelheid mogelijkheden die er zijn… Zo wordt o.a. de lijst aan leveranciers veel kleiner, doordat je selectiever kunt zijn op de prijzen. Die 10% is voor alle zaken die toch duurder uitvallen of de extraatjes die je last minute bijboekt en je dag onvergetelijk maken. 

Een winterbruiloft in Friesland

Na vele gesprekken met mij en de leveranciers was het 20 februari 2020 dan zo ver, Peter en Jildau gingen trouwen! Een betere datum hadden ze in ieder geval niet uit kunnen kiezen. En de locaties ook niet! De dag begon met de wettelijke & kerkelijke ceremonie in de Hippolytuskerk te Olterterp, vervolgde in de Broerekerk voor het maken van foto’s en werd afgesloten op de Pollepleats in Westhem!

Concept

Naast het geven van advies in leveranciers, dagindeling en het organiseren van dit alles heb ik voor Peter & Jildau ook een huisstijl mogen ontwerpen en de styling mogen verzorgen. Wat ik heerlijk vind om te doen! Aan de hand van het moodboard Warm Chic Winter heb ik een passend logo gemaakt die terug kwam op de uitnodigingen, menu kaartjes en bedankjes.

Bekijk hieronder de foto’s gemaakt door Elsbeth Hoekstra tijdens deze mooie dag!

Leveranciers die deze bruiloft compleet maakten
Haar: Kapsalon Jolanda Oosterwolde
Make-up: Schoonheidssalon Sonja de Bruijn
Nagels: Cosmos Beautysalon
Pak: Roka
Locatie Ceremonie: Hippolytuskerk Olterterp
Locatie Foto’s: Broerekerk
Locatie Feest  De Pollepleats
Trouwauto: Limousineland
Bruidstaart: Maaike’s Taart
Catering: De Mallemok
Photobooth: Flitskast
Wedding Planning, Professioneel Ceremoniemeesterschap & Styling: Willeke at Work