Real wedding: Martin & Klaske

Real wedding: Martin & Klaske

Een kleurrijke en kleine bruiloft op de Pollepleats. Als Weddingplanner & Stylist heb ik mijn bijdrage mogen leveren aan de bruiloft van Martin & Klaske. Merel Mollema, een oud klasgenootje maakte prachtige foto’s van deze dag en ook een video. Bekijk hieronder enkele foto’s die ik mocht delen!

Mijn rol in deze dag
Als vaste leverancier van de prachtige locatie de Pollepleats kwam ik in contact met Martin & Klaske. Zo hielp ik hen met de indeling van hun trouwdag, het vinden van de juiste leveranciers en de styling van hun bruiloft! Hierin hadden ze een specifiek verzoek. Namelijk veel kleur! Mijn styling bestaat normaliter meer. uit natuurlijke kleuren en pasteltinten. Maar uiteraard maak ik graag een uitzondering!
Corona bruiloft

Door de pandemie, Corona is de invulling van Martin & Klaske wel wat verandert. Het was even spannend of er überhaupt getrouwd kon worden in het bijzijn van hun ouders, broers en zussen. En of dat op hun trouwlocatie, De Pollepleats kon, was ook nog even onzeker. Maar gelukkig is dat allemaal goed gekomen. Uiteindelijk hebben ze alleen de gastenlijst voor de kerk en het avondprogramma moeten schrappen, gezamenlijk met de foodtrucks die het eten ’s avonds zouden verzorgen. Ontzettend jammer natuurlijk! Maar omdat Martin & Klaske al van plan waren klein en intiem wilden trouwen, waren dit geen grote maatregelingen. En was de dag uiteindelijk toch precies zoals ze gehoopt hadden!

Bekijk hieronder enkele foto’s die Merel Mollema maakte tijdens deze mooie, zomerse dag in juni!

Leveranciers die deze bruiloft compleet maakten
Foto & videografie: Merel Mollema
Locatie:  De Pollepleats
Wedding Planning, Styling & Bloemen: Willeke at Work