Styled Shoot: Avontuurlijke Elopement

Styled Shoot: Avontuurlijke Elopement
Na 2 uur hiken samen trouwen in de bergen. Ja ook dat bestaat! Met deze shoot willen we laten zien hoe mooi een elopement bruiloft kan zijn en hier meer naamsbekendheid in Nederland rondom creëren. Want weet jij eigenlijk wel wat een elopement is? 
Elopement Bruiloft
Een elopement behoort tot een van de mogelijkheden wanneer je gaat trouwen. En ik heb het net al een beetje verklapt. Maar sls je kiest voor een elopement, trouw je met z’n tweeën, eventueel mét klein groepje getuigen op de plek van jullie dromen! Dat kan bijvoorbeeld midden in de natuur zoals wij tijdens deze shoot deden. Ik ben hier persoonlijk enorm fan van! En kan dan ook niet wachten op mijn eerste échte elopement bruiloft, waar ik mijn steentje graag aan bijdraag door de meest mooie plekken voor jullie uit te zoeken, vervoer en verblijf te regelen, stukje styling te verzorgen op locatie en alle losse eindjes tijdens de elopement aan elkaar te knopen!
Samenwerking met Amber

In samenwerking met Amber heb ik deze styled shoot mogen organiseren. Een samenwerking die maar liefst zo’n 5 jaar lang op de planning stond en nu eindelijk werkelijkheid werd, haha! Ik kende Amber namelijk al een lange tijd via social media. Was sinds dag 1 dol op haar werk en style. Zo wilden we 5 jaar geleden al een keer graag samenwerken, dat was er tot op de dag van de styled shoot niet van gekomen. Maar wat ben ik blij dat we dit nu wel hebben kunnen verwezenlijken, want wat zijn de foto’s mooooi!

Kleuren combinatie

Ja dat is behoorlijk goed gelukt hé! Het moodboard en de uitvoering ervan klopte gewoon he-le-maal. Zo hadden we een mooi bruin pak van Hendriksen Mannenmode in combinatie met een prachtige jurk van Carla Couture,  Daniëlle Rekelhof zorgde voor mooie bijpassende haren en make-up, Saakje van het Bakmeisje voor die mooie roze taart en dan die bloemen van Joyce Bloemenenzo! Ik heb nog nooit zulke mooie rozen gezien. Jij wel?

Boots instead of high heels

Bij een avontuurlijke bruiloft horen natuurlijk heerlijke stappers van Mary Jane Schoenen Boetiek! Want laarsjes of in dit geval veterschoenen, kunnen net zo leuk onder een jurk staan. En zijn in de middle of nowhere net wat praktischer. En voor bijpassende ringen en oorbellen waren we bij Pluimage aan het juiste adres. Jacquelien maakt deze prachtige sieraden allemaal zelf! En heeft ook een collectie van andere Nederlandse ontwerpers in haar atelier.

Locatie & Styling

De plek van deze shoot is een waar verstopte parel in Nederland! Ja werkelijk, dat zou je niet zeggen met dat helder blauwe water en die naaldbomen hé? Dat was het idee ook! Een plek die aan doet voelen als een plek in het buitenland. Een plek die zo mooi is, dat je aan een paar simpele styling items genoeg hebt. Zo verzorgde ik voor deze shoot een mooie backdrop en diner setting. Items die je naar vrijwel iedere plek midden in de natuur kunt vervoeren! 🙂

Uiteraard mogen we ook nog even voor Niek en Suzanne klappen, de knappe mensen op deze foto’s. Thanks all voor deze super leuke samenwerking!Laat de aanvragen voor elopements maar binnenkomen! Vraag hier vrijblijvend informatie op over jouw elopement. 

 

Team
Fotografie: Amber Spits
Make-up & Haar: Daniëlle Rekelhof
Jurk: Carla Couture
Sieraden: Pluimage
Schoenen bruid: Mary Jane Schoenenboetiek
Pak: Hendriksen Mannenmode
Taart: Bakmeisje
Bloemen: Bloemenenzo Joyce
Modellen: Niek & Suzanne
Styling: Willeke at Work