Hersenspinsels: De Introductie op wat komen gaat

Hersenspinsels: De Introductie op wat komen gaat

Hi! Ik ben Willeke, mogelijk heb je al een beetje een idee wie ik ben door alle stories en dingen die ik deel op social media, misschien heb je mijn website afgespeurd of zijn we elkaar tegen gekomen op een event. Leuk, welkom!

Ongoing Zoektocht

Vanaf juli 2018 ben ik ondernemer, inmiddels 3 jaar verder kan ik stellen dat het erg goed gaat met mijn bedrijf. Iets waar ik erg blij mee en dankbaar voor ben. Al kan ik je vertellen, hier is wel een periode van onzekerheid, vragen en zoeken aan voorafgegaan. En dat blijft. Want life is an ongoing zoektocht als je het mij vraagt. En op het moment dat we juist het volledig beleven van die zoektocht als doel gaan zien, wordt het leven (en de zoektocht) een stuk lichter en kunnen we er veel meer van genieten.

Dit soort gedachten en dingen houden mij bezig. Vanaf zo’n beetje mijn pubertijd houdt deze zoektocht mij al bezig… Wie ben ik en wat ik wil ik? Ben jij er al achter? Wie je bent en wat je wilt? Komt het met de jaren? Of laat je dit idee varen? Ik ben oprecht nieuwsgierig hoe jij dit ervaart, dus let me know!

Waarom ik hier een blog over schrijf

Anyhow, door het schrijven van deze, nogal persoonlijke blog, wil ik meer van mezelf, mijn zoektocht en proces laten zien. Dichterbij mezelf komen, als ondernemer en mens. Waarom?

1. Het voelt goed, ik vind het lekker om dingen van me af te schrijven. Dit helpt mij weer in mijn eigen proces/zoektocht (Al vind ik het zeker spannend om me kwetsbaar op te stellen voor Jan en alleman haha!).
2. Ik ben ervan overtuigd dat we allemaal met elkaar in verbinding staan. Door het delen van dit soort ideeën en gedachten helpen we elkaar. Iedereen heeft zo zijn overtuigingen (over zichzelf) en lessen te leren. Ik heb zo’n gevoel dat ik met het delen van mijn gedachten en struggles anderen kan helpen. En hoop ook anderen te inspireren hun gedachten, ideeën en struggles te delen, zodat ik weer van hen mag leren. Sending love. <3
3. Het geeft me vrijheid en rust in wie ik ben en mag zijn. In het begin van mijn carrière dacht ik: ”Nu ben ik ondernemer en moet ik alles weten om anderen tot dienst te staan, want dat wordt van mij verwacht.”  Je wilt perfect zijn en niets fout doen. Kortom, je creëert een beeld van jezelf en zend dit uit naar the world en je klanten. Een beeld van een persoon met eigenschappen, die je waarschijnlijk (ik in ieder geval niet) helemaal niet bent. Die gedachte heb ik losgelaten en wanneer die weer terug komt, probeer ik dat opnieuw te doen.

Want, dit ben ik: Willeke. Ondernemer, weddingplanner, eventmanager, gastvrouw en stylist. Maar ook zus, vriendin, tante, boerendochter, moderne hippie, zonaanbidder, yogi, wereldreiziger.  Een mens met twijfels, struggles, perfectionisme. Die het soms lastig vindt om keuzes te maken, alles leuk en interessant vindt en niet altijd even goed is met time-management. Een mens op zoek naar zichzelf. En daar ben ik helemaal oké mee.

Genoeg reden dus voor dit soort ellenlange verhalen over mijn zoektocht in het leven, als je het mij vraagt.

Wees gewaarschuwd

Verder good to know, er zit niet echt logica in het plaatsen van deze blogs. Ik schrijf ze wanneer ik er zin in heb. Wanneer ik er tijd voor wil vrij maken, wanneer ik het voel. Het kan dus een week duren voordat de volgende erop staat. Maar misschien ook wel 2 maanden. Dus: mocht deze blog: Hersenspinsels, om wat voor reden dan ook een hit worden en jij een trouwe follower zijn: houd dan vooral mijn Instagram in de gaten, daar deel ik wanneer er een volgend hersenspinsel online staat.

Verder een side note voor de mensen die zich nu al irriteren aan mijn schrijfstijl, verkeerde woordkeuze en spellingsfouten. I feel you. Sorry, not so sorry. Ondanks dat ik Communicatie heb gestudeerd, bak ik er nog steeds weinig van. Ik ben geen goede schrijver en daar ben ik helemaal oké mee. Ik schrijf wat door me heen komt. Zo blijft het authentiek, dichtbij mezelf en kost het me geen uren voordat ik zoiets plaats.

Genoeg geluld. Fijne dag en tot de volgende!

Sending you love, liefs Willeke.

PS: Laat vooral middels een reactie of privé-berichtje weten wat je hiervan vindt, wat jou bezighoudt en of jij al antwoord hebt op de vragen: ‘Wie ben ik?’ en ‘wat wil ik?’ Want ik meen het, ik ben nieuwsgierig naar jouw verhaal! 🙂

Leave a Reply