Bruiloft

Home / Bruiloft

Organiseer je bruiloft samen met Willeke

Een locatie die bij jullie past, de juiste styling, een eigen trouwlogo, leuke leveranciers en een relaxte vibe. Het mooiste van alles? Het wordt allemaal voor je geregeld door Willeke at Work!

Enkele mogelijkheden op een rij

Het uitbesteden van de organisatie van je bruiloft, wat houd dat precies in? Het uitbesteden kan in verschillende vormen.

  • – Ga voor een wedding planner, die alles van A tot Z voor je regelt;
  • – Schakel een professioneel ceremoniemeester in, die alles op de dag zelf voor je coördineert;
  • – Besteed enkele dingen uit, zoals bijvoorbeeld de styling van je bruiloft.

Sit back and relax.

Wedding Planning

Willeke en haar team verzorgen alle 3 opties: Wedding Planning, Professioneel Ceremoniemeesterschap en Styling.

Wij helpen jullie graag met het organiseren van jullie mooiste dag, zodat je nergens meer naar om hoeft te kijken… Het organiseren doen we samen: wij het regelwerk en de voorbereiding, jullie de keuzes en lekker genieten van het moment. Wil je meer weten over Willeke als Wedding Planner? Bekijk dan deze pagina, waar alles staat beschreven!

Ceremoniemeesterschap

Organiseer je in het voortraject liever alles zelf? Maar ben je op zoek naar iemand die deze verantwoordelijkheid op de grote dag overneemt? Dan ben je op zoek naar een ceremoniemeester. Mogelijk heb je al iemand gevraagd. Je vriend/vriendin/broer/zus helpt jullie met de voorbereidingen en is op de dag zelf contactpersoon en verantwoordelijk om alles in goede banen te leiden! Een hele eer, maar ook een hele opgave. Want op het moment dat iets mis gaat of dingen geregeld moeten worden, is de ceremoniemeester vaak druk met deze taken en minder druk met genieten als gast.

Ook hierin kunnen wij helpen als professioneel ceremoniemeester! Willeke neemt graag alle taken en verantwoordelijkheden uit handen. Zodat jullie andere ceremoniemeester wel kan genieten als gast en alleen voor kleine vragen benaderd wordt, of zelfs helemaal niet!

Lees hier meer over Willeke als Professioneel Ceremoniemeesteres.

Styling

Jullie WAUW-reactie is Willeke haar drijfveer om jullie locatie nóg mooier te maken doormiddel van de juiste styling. Willeke werkt aan de hand van een moodboard een passend concept uit voor jullie bruiloft. Detail staat hierbij centraal. Lees hier hoe Willeke jullie locatie kan stylen..

”Het creëeren van een vertrouwensband is een must voor het aangaan van een samenwerking. Zo weet ik dat ik mijn ding kan doen en dat jullie je zorgen écht los kunnen laten om te genieten! ” 

Vertrouwen

Naast onze expertise, is vertrouwen het allerbelangrijkste in onze samenwerking. De vertrouwensband tussen het bruidspaar en Willeke als wedding planner, ceremoniemeester of stylist is noodzakelijk. Laten we erachter komen of die er is door samen een kennismakingsgesprek te plannen!

Benieuwd hoe Willeke te werk gaat en wat je kunt verwachten? Klik hieronder op de dienstverlening die voor jou van toepassing is!

Bruiloft organisatie - Willeke At Work

Fotografie Anouk Wubs

Organiseer je bruiloft samen met een specialist!

ADRES

Gorechtkade 146B, 9713CL Groningen, Nederland.
(we werken landelijk en het liefst zelfs internationaal!)