Bruiloft

Home / Bruiloft

Laat je bruiloft organiseren door Willeke

Een locatie die bij jullie past, de juiste styling, een eigen trouwlogo, leuke leveranciers en een relaxte vibe. Het mooiste van alles? Het wordt allemaal voor je geregeld door Willeke at Work!

Enkele mogelijkheden op een rij

Het uitbesteden van de organisatie van je bruiloft, wat houd dat precies in? Het uitbesteden kan in verschillende vormen. Er zijn zoveel mogelijkheden!

  • – Ga voor een wedding planner, die alles van A tot Z voor je regelt.
  • – Kies voor een organisatie of locatie die een trouwpakket aanbieden met vaste leveranciers.
  • – Schakel een professioneel ceremoniemeester in, die alles op de dag zelf voor je arrangeert.
  • – Besteed slechts enkele dingen uit, zoals bijvoorbeeld de styling en bloemen van je bruiloft.

Sit back and relax.

Wedding Planning

Willeke en haar team verzorgen 3 van deze opties. Wedding Planning, Professioneel Ceremoniemeesterschap en styling. Alles valt samen als je Willeke als Wedding Planner inzet. Styling en professioneel ceremoniemeesterschap worden namelijk meegenomen op de dag zelf. Willeke at Work arrangeert alles tot in de puntjes, je hebt er geen omkijken naar… Wel wordt je betrokken in de organisatie door contactmomenten, proefafspraken en andere leuke activiteiten. Meer weten over Willeke als Wedding Planner? Bekijk dan de speciale pagina die we hiervoor maakten.

I wan’t it all! Neem dan direct contact met Willeke op en maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek.

Ceremoniemeesterschap

Organiseer je in het voortraject liever alles zelf? Maar ben je op zoek naar iemand die deze verantwoordelijkheid op de grote dag overneemt? Dan ben je op zoek naar een ceremoniemeester. Mogelijk heb je er al een. Je vriend/vriendin/broer/zus/neef/nicht helpt jullie in het voortraject en is op de dag zelf contactpersoon en verantwoordelijk om alles in goede banen te leiden! Onwijs leuk, maar ook een hele opgave.

Professioneel Ceremoniemeester

Vandaar dat de professionele ceremoniemeester is ontstaan. Een professional die het op de dag zelf overneemt als ceremoniemeester. Zodat jouw vriend/vriendin/broer/zus/neef/nicht tijdens jullie trouwdag alles bewust mee kan maken, zonder achter de schermen van alles te moeten regelen. Ontspannen kan genieten onder het genot van een goed glas wijn, zonder te veel verantwoordelijkheden.

Lees hier meer over Willeke als Professioneel Ceremoniemeesteres.

Styling

Jullie WAUW-reactie is Willeke haar drijfveer om jullie trouwlocatie(s) nóg mooier te maken doormiddel van de juiste styling. Willeke werkt aan de hand van een moodboard een passend concept uit voor jullie bruiloft. Detail staat hierbij centraal. Lees hier hoe Willeke jullie locatie kan stylen..

Vertrouwen

Willeke weet hoe ze jullie dag compleet kan maken. Naast onze expertise, is vertrouwen het allerbelangrijkste in onze samenwerking. De vertrouwensband tussen het bruidspaar en Willeke als wedding planner, ceremoniemeester of stylist is noodzakelijk. Laten we erachter komen of die er is door samen een kennismakingsgesprek te plannen!

”Het creëeren van deze vertrouwensband op basis van een kennismakingsgesprek, is een must voor het aangaan van een samenwerking. Zo weet ik dat ik mijn ding kan doen als specialist en dat het bruidspaar de dienst die ze uit handen geven ook daadwerkelijk kunnen los laten en kunnen genieten. Indien dit niet het geval is, hebben we er beide alleen maar meer werk van. ” – Willeke

Benieuwd hoe Willeke te werk gaat en wat je kunt verwachten? Klik hieronder op de dienstverlening die voor jou van toepassing is!

Bruiloft organisatie - Willeke At Work

Fotografie Anouk Wubs

Besteed de organisatie en/of Styling van je bruiloft uit!

ADRES

Gorechtkade 146B, 9713CL Groningen, Nederland.
(we werken landelijk en het liefst zelfs internationaal!)