Evenement

Home / Evenement

Fotografie Anouk Wubs

Maak je evenement onvergetelijk!

Jouw event, georganiseerd, gestyled of gehost door Willeke. Of het nu op een diner, verjaardagsfeest, vrijgezellenfeest, BBQ, bedrijfsfeest, 21-diner, of een festival gaat, Willeke en haar team regelen het graag!

Persoonlijk contact biedt meerwaarde

Willeke at Work specialiseert zich in evenementen tot 200 personen. Klein en persoonlijk. Op deze manier blijft persoonlijk contact met de bezoekers mogelijk, iets wat Willeke belangrijk vind.

”In de horeca heb ik geleerd dat persoonlijk contact vaak dé meerwaarde is voor een event. Veel mensen voelen zich gevleid als je weet wat ze de laatste keer bij jou besteld hebben. Als je dan bij de tweede ronde kan vragen: ‘Nog een Spa Rood met een schijfje citroen voor u meneer?’ laat je merken dat je betrokken bent met de gast. En dat draagt weer bij aan de beleving van het evenement!” – Willeke

Event Management

Met Event Management doelt Willeke op het organiseren van jouw evenement van A tot Z. Wat daar inhoudelijk voor nodig is, verschilt natuurlijk per klus. Een verjaardagsfeest vergt een andere aanpak dan een diner, maar ook de hoeveelheid gasten, de locatie en het tijdsbestek spelen een grote rol. Ieder event en feestje is anders!

Lees hier meer over evenementen die Willeke voor je kan organiseren.

Styling

Willeke verzorgt naast de organisatie van evenementen, ook styling van evenementen! Ze heeft een leuk assortiment aan exclusieve items, waarmee ze van jouw evenement mooi maakt!

Check hier de stylingsmogelijkheden voor jouw evenement.

Hospitality

Door werkervaring in de horeca- en hospitality branche weet Willeke wat gastvrijheid betekent. Zo tilt Willeke de gastvrijheid van jouw event naar een next level! Je kunt haar inzetten als gastdame voor jouw event.

Wil je weten wat Willeke voor jou kan betekenen?
Bekijk dan de onderstaande pagina’s met dienstverleningen, de we speciaal voor jou hebben geschreven!

Zet Willeke in als Event Manager, Stylist of Gastdame.

gastvrouw Groningen

Fotografie Anouk Wubs

WILLEKE FROM THE BLOG

Raak Geïnspireerd

ADRES

Gorechtkade 146B, 9713CL Groningen, Nederland.
(we werken landelijk en het liefst zelfs internationaal!)