Feest

Home / Feest

Bij ons is het elke dag feest.

Ben je binnenkort jarig? Vieren jullie dit jaar jullie jubileumfeest? Of organiseer je een binnenkort een diner? En lijkt het je heerlijk om de organisatie, hospitality of styling van je feest uit te laten besteden? Dan ben je bij Willeke aan het juiste adres.

Een feestje, zonder gedoe

Je kent het gevoel vast. Je organiseert een feestje en bent naast alle voorbereiding de week ervoor, de hele dag/avond in de weer met het verzorgen van je gasten. Vervolgens gaat er iets mis met de muziek waar je achteraan moet, stress! Oh is het alweer zo laat? Het wordt tijd om de bittergarnituur erin te gooien. ”Willeke heb je nog wijnglazen?” Oh nee ook dat nog?! Tussendoor klets je een beetje half met iedereen, want je bent met je gedachten alweer ergens anders. Welke hapjes zouden gluthen-vrij zijn voor de nieuwe vlam van Bart? Pffff…

”Willeke komt met een wagen vol geladen bij jou thuis, kleedt de boel gezellig aan, verzorgd jou en je gasten de hele avond en ruimt aan het einde van de avond alle zooi weer op! Ideaal toch?”

Je bent de hele avond druk, iedereen heeft het gezellig, behalve jij. Dit is dus de reden dat je volgend jaar niet nog zo’n avond organiseert. Of het dan al doet maar met enorme tegenzin. Maar heb je er wel eens over nagedacht om dit uit te besteden? Iemand die met een wagen vol geladen bij jou thuis komt, alles leuk aankleedt, de hele avond jou en je gasten verzorgd en ook nog eens alle zooi aan het einde van de avond opruimt! Ideaal toch?

Willeke werkt alleen met groepen tot 25 personen. Hou je een groter feest? Dan neemt ze collega’s mee, allen ervaren met horeca & hospitality.

Benieuwd naar wat Willeke at Work voor jouw feest, jubileum of diner kan betekenen? Bekijk dan de volgende pagina’s voor meer informatie. Of neem contact op voor concrete informatie.

Neem contact op! We maken graag aan de hand van jouw wensen een passende offerte.

Fotografie Anouk Wubs

Tafel styling - Willeke at Work

Fotografie Anouk Wubs

Jij je feest, wij de zorgen!

ADRES

Gorechtkade 146B, 9713CL Groningen, Nederland.
(we werken landelijk en het liefst zelfs internationaal!)