Over Willeke

Home / Over Willeke

Meet Willeke

Willeke. Een enthousiaste, nuchtere Fries die graag haar handen uit de mouwen steekt. Samen met een team aan talentvolle leveranciers en handige mensen creëert zij de inspirerende bruiloften en events!

Achtergrond

Met een Bachelor of Art diploma op zak, HBO Communicatie, ging ik mijn passie in de evenementen achterna. Deze passie begon al op de middelbare school, met de organisatie van high tea’s, feestjes en reizen voor familie en vrienden.

Tijdens mijn bijbaan op De Pollepleats ontdekte ik mijn passie voor moderne bruiloften. Hier kwam ik met regelmaat in aanraking met Wedding Planners, Stylisten en voornamelijk Ceremoniemeesters. En ervoer ik dat het ceremoniemeesterschap en het organiseren van events door de meeste mensen ontzettend onderschat werd. ”Hier kan ik wat in betekenen”, was mijn gedachte!

Mensen laten stralen

En zo geschiedde, in juli 2018 startte ik Willeke at Work. Dit doe ik vanuit mijn missie om mensen te laten stralen op hun eigen bruiloft of event, door de organisatie, styling en zorgen die hier bij komen kijken uit handen nemen.

Ik ben namelijk van mening dat je pas kunt genieten van je bruiloft of event, wanneer je je nergens zorgen over hoeft te maken. En dus ook geen zorgen om de zorgen van de dierbare die je hebt aangesteld als ceremoniemeester… 😉

Wie is Willeke?

De woorden sociaal, rustig, avontuurlijk, creatief, eigenwijs en gastvrij, geven een redelijke omschrijving.

Sociaal

Ik maak gemakkelijk contact met anderen en heb een luisterend oor, waardoor ik goed weet in te schatten welke verwachtingen en wensen jij hebt.

Rustig

Ik heb mijn rustige aard aan mijn vader te danken. Heerlijk! Want hierdoor raak ik niet snel in de stress. Hele strakke tijdsplanningen zijn overigens ook niet mijn ding. Uiteraard wordt er een planning aangehouden, maar ik ben niet iemand van de minuut nauwkeurig. Alles komt zoals het komt, zo is dat in het leven net zo.

Voorbeeldje: Loopt jullie ceremonie een halfuur uit? Geen probleem, dit lossen we op dat moment op door het toast moment iets korter te houden en het feliciteren op feestlocatie te doen in plaats van in de kerk. No need to hurry, no need to stress. Geniet lieve mensen, dit is jullie dag!

Neem de tijd, er is genoeg!

Avontuurlijk

Ik ben altijd op zoek naar nieuwe ervaringen. Zo reis ik het liefste de hele wereld over en probeer ik graag nieuwe sporten, hobby’s en gerechten uit. Een event in het buitenland? Yes please!

Creatief

Ik vind het heerlijk om creatief bezig te zijn. Zowel met mijn handen als met mijn concepten voor bruiloften en events. Hierin komt ook het stukje beleving naar voren, dat ik graag laat terug komen in de events die ik organiseer.

Het creëren van de beleving, dat je als gast in álles wordt voorzien, vind ik belangrijk.

Eigenwijs

Als kind had ik al een uitgesproken mening. Als ik iets voor ogen heb, wil ik het graag op mijn manier uitvoeren. Ik geloof heilig in de plannen die ik smeed en gelukkig blijkt het resultaat vrijwel altijd te kloppen!

Gastvrij
Ik vind het heerlijk om te zorgen voor anderen. Koken voor vrienden, het huis gezellig maken en mijn gasten in álles voorzien. Gastvrijheid staat dan ook centraal tijdens de bruiloften en feestjes die ik organiseer.

De locatie, de styling, de huisstijl, het eten, de muziek… Alles moet kloppen!

Styling Groningen
WILLEKE FROM THE BLOG

Raak Geïnspireerd

MIJN ADRES

Gorechtkade 146B, 9713CL Groningen, Nederland.
(we werken landelijk en het liefst zelfs internationaal!)