Over Willeke

Home / Over Willeke

Wie is Willeke

Willeke. Een enthousiaste, nuchtere Fries die graag haar handen uit de mouwen steekt. Samen met een team aan talentvolle leveranciers en handige mensen creëert zij de inspirerende bruiloften en events!

Achtergrond

Met een Bachelor of Art diploma op zak, HBO Communicatie, waagde Willeke een sprong in het diepe en ging haar passie achterna. Een passie die ze ontdekte tijdens haar bijbaan op trouwlocatie De Pollepleats. Ze kwam hier voor het eerst in aanraking met Wedding Planners en Stylisten. En werkte nauw samen met verschillende Ceremoniemeesters. Ze kwam erachter dat er nogal wat werk komt kijken bij het realiseren van een bruiloft. ”Hier kan ik wat in betekenen”, was haar gedachte!

”Mijn missie is om mensen een relaxte dag te bezorgen.”

Na een baan in de Hospitalitybranche en op een evenementenlocatie, startte ze in juli 2018 haar onderneming: Willeke at Work. Ze legt hierbij voornamelijk de focus op de trouwbranche en zet zich in de markt als weddingplanner, professioneel ceremoniemeester en stylist. Maar organiseert af en toe ook nog een verjaardagsfeest, 21-diner of tuinfeestje. ”Mijn missie is om mensen een relaxte dag te bezorgen” – aldus Willeke. Ze realiseert dit door de organisatie, styling en andere zorgen rondom een bruiloft of evenement uit handen nemen.

Ik hoor vaak dat ik rust uitstraal en dit overbreng op mensen, daarmee kan ik mensen het vertrouwen geven om alle zorgen volledig op mij over te dragen.” zegt Willeke.

Wie is Willeke?

De woorden sociaal, rustig, ondernemend, creatief, perfectionistisch en gastvrij, geven een redelijke omschrijving.

Sociaal

Ik maak graag een praatje met mensen en kan goed luisteren, waardoor ik goed weet in te schatten welke verwachtingen en wensen mensen hebben.

Rustig

Ik heb mijn rustige aard aan mijn vader te danken. Ik raak niet snel in de stress en denk oplossingsgericht.

”Daarbij wil ik wel opmerken dat strakke tijdsplanningen niet mijn ding zijn. Uiteraard werk ik altijd vanuit een tijdsplanning, mijn draaiboek. Alleen plan ik alles, waar mogelijk, ruim in. Zodat onderdelen ook ruimte krijgen voor mogelijke uitloop en dit verder geen effect heeft op de andere activiteiten die dag. Ook dit draagt bij aan een relaxte dag. No need to hurry, no need to stress. Geniet lieve mensen, dit is jullie dag!”

”Neem de tijd, er is genoeg!”

Ondernemend

Willeke is altijd op zoek naar nieuwe ervaringen en belevenissen. Ze heeft een brede interesse, probeert graag een nieuwe hobby of gerecht uit en komt ook vaak met uiteenlopende ideeën voor een potentiële nieuwe business. Stilzitten? Echt niet!

Creatief

Ik vind het heerlijk om creatief bezig te zijn. Zowel het bedenken en samenstellen van de styling voor een bruiloft of event, als het uitwerken van deze styling. Zo ontwikkel en produceer ik mede mijn eigen unieke styling items! Mijn vader is timmerman, als ik dan weer eens wat bedacht heb, kijk ik met hem naar de mogelijkheden en voeren we het samen uit. Uiteraard zijn er ook genoeg dingen die ik elders laat produceren.” – Willeke.

”Creatief bezig zijn vind ik heerlijk, zo ontwikkel en produceer ik mede mijn eigen unieke styling items.”

Perfectionistisch

Willeke kan uren bezig zijn met het vormgeven van een uitnodiging, totdat deze naar haar gevoel he-le-maal klopt. Ze stopt dan ook pas met ontwerpen als dit punt  bereikt is. Met styling kan dit ook nog wel eens voorkomen. Als het haar niet zint, blijft ze het aanpassen, totdat het perfect staat!

Gastvrij
Ik vind het heerlijk om te zorgen voor anderen. Koken voor vrienden, het huis gezellig maken en mensen in álles voorzien. Geen nee is te koop.” Gastvrijheid staat dan ook centraal tijdens de bruiloften en feestjes die Willeke organiseert.

De locatie, de styling, de huisstijl, het eten, de muziek… Alles moet kloppen!

Styling Groningen
WILLEKE FROM THE BLOG

Raak Geïnspireerd

MIJN ADRES

Gorechtkade 146B, 9713CL Groningen, Nederland.
(we werken landelijk en het liefst zelfs internationaal!)