Event Manager

Home / Event Manager

Proseccobar Festifizz

Willeke als Event Manager

Willeke at Work helpt je graag met het organiseren van je personeelsfeest, verjaardagsfeest, reis of festival. Ben je op zoek naar iemand die je alleen gedurende de event dag helpt of begeleid? Ook dan ben je bij Willeke at Work aan het juiste adres.

WILLEKE’S ERVARING

Al van jongs af aan organiseerde Willeke kleine events voor vrienden. En inmiddels heeft ze van die hobby haar werk kunnen maken!  Ik ben er van overtuigd dat ik met behulp van mijn werk ervaring en creativiteit,  een succes van jouw event kan maken!

Don’t call it a dream, call it a plan

SOORTEN EVENEMENTEN

De evenementen die Willeke organiseert, lopen zeer uit een. Van personeelsfeesten tot exclusieve verjaardagsfeestjes. Onze specialiteit ligt bij kleine evenementen, tot zo’n 200 personen. Bij kleine groepen kunnen we namelijk vrijwel iedere gast persoonlijke aandacht bieden op het gebied van hospitality, iets wat wij belangrijk achten.

Naast de organisatie, ondersteunt Willeke ook graag op het gebied van de styling van je evenement.

DE WERKWIJZE VAN WILLEKE

Nadat jij mij op de hoogte hebt gesteld van de plannen en ideeën voor jouw evenement, plan ik een kennismakingsgesprek met brainstormsessie met jou in. Zo kunnen we het event en mijn rol daarin nogmaals uitgebreid bespreken en alle ideeën vormgeven. Op basis van deze kennismaking maak ik een opdrachtbevestiging en offerte voor je op. In de opdrachtbevestiging staan alle ideeën en afspraken die we tijdens de brainstormsessie overeen zijn gekomen. Indien je hier een akkoord op geeft, gaat het proces van organiseren van start!

Afhankelijk van het soort evenement/dag/reis en mijn rol in de organisatie, werk ik een overzichtelijke planning en een checklist uit. Aan de hand van deze planning en checklist werk ik jouw event/dag/reis verder uit en bespreek ik de voortgang samen met jou op verschillende contactmomenten. Tijdens het event zelf, zal ik aanwezig zijn om alles voor te bereiden, in goede banen te leiden en ook weer op te ruimen. Zodat jij je nergens druk om hoeft te maken!

Voor reizen of dagjes weg kan mijn aanwezigheid verschillen. Voor die mooie reis, of dag weg met je team heb je mij over het algemeen niet nodig! Indien je mij graag toch graag als reisleider of gastdame wilt inzetten, is dat mogelijk. Check mijn hospitality pagina, voor meer informatie.

ZIN IN EEN BRAINSTORMSESSIE? WIJ WEL!
MAAK HIER EEN AFSPRAAK.
Bruidsstylist - Willeke at Work

Fotografie Anouk Wubs

Besteed de organisatie van je event uit!

ADRES

Gorechtkade 146B, 9713CL Groningen, Nederland.
(we werken landelijk en het liefst zelfs internationaal!)