Evenement Styling

Home / Evenement Styling

Maak je evenement compleet

Maak je evenement nog mooier met behulp van de juiste styling! Willeke verzorgd de volledige styling van je evenement. Dit kan verschillen van dinertafel tot volledige locatie.

Maak je locatie compleet!

Maar al te vaak komen we evenementen en locaties tegen waarbij het stukje styling nog ontbreekt. De locatie voelt kaal en onpersoonlijk aan door het van bloemen, mooie items en gezellige hoekjes. Vaak wordt het simpelweg vergeten, wat zo zonde is! Juist met behulp van styling maak je je evenement en locatie af. En dat kan al met minimale inzet. Less is more.

Creativity never goes out of style

Het creëren van een totaal concept

Conceptmatig denken is ons ding. We vinden het leuk om from scratch betrokken te worden bij jouw evenement, om zo met een styling plan te komen wat naadloos aansluit op jouw evenement. Brainstorm sessie’s zijn dan ook echt ons ding!

Pure materialen en veel groen

Willeke ziet haar stijl als een combinatie tussen modern en bohemian. Ze werkt het liefste met pure materialen. Denk hierbij aan mooie massieve houtsoorten, staal, glas en fijne stoffen als chiffon. Daarnaast werkt ze graag met veel groen.

Styling items

Willeke heeft zelf een assortiment aan exclusieve styling artikelen. Van statafels, tot kandelaren, van shisha lounge tot klapstoelen. Deze artikelen kunnen helaas niet los gehuurd worden, ze worden alleen ingezet voor eigen opdrachten.

De Werkwijze van Willeke
Kennismakingsgesprek

Contact     >     Kennismaken      >     Moodboards bespreken     >     Brainstormen     >     Verwachtingen en wensen uitspreken naar elkaar

Nadat het eerste contact gelegd is, plant Willeke een kennismakingsgesprek bij jou op kantoor of op locatie in. Willeke bereid vooraf 3 moodboards voor op basis van de evenementenlocatie, zo krijgt Willeke namelijk gelijk een goed beeld van wat jullie mooi vinden. Verder worden alle ideeën vrijuit besproken en wordt er gezamenlijk gebrainstormd naar originele en passende invullingen. Ook wordt besproken wat Willeke en haar team zullen verzorgen en wat niet.

Opdrachtbevestiging & Offerte

Opdrachtbevestiging en offerte     >     Bespreken     >     Ondertekenen     >     Let’s get to work!

Na het gesprek gaat Willeke aan de slag met een definitief moodboard en een opdrachtbevestiging. Hierin komen alle besproken zaken uit het kennismakingsgesprek zwart op wit te staan staan. Op basis hiervan wordt ook een passende offerte opgesteld. Indien de opdrachtbevestiging en de offerte goed zijn ontvangen neem je zelf op een passend moment contact op, om alles door te nemen. Wanneer de offerte ondertekend is, gaat het styling traject van start! Wohoo!

Uitwerking

Budget vastleggen en verdelen     >     Mogelijk nog specifieke items aanschaffen of maken

In de opdrachtbevestiging en offerte van je evenement wordt het budget voor de styling duidelijk uitgewerkt. Zo weet je precies wat je kan verwachten. In de weken voor je event wordt dit plan uitgewerkt. Het kan zijn dat we nog een keer op locatie afspreken, om het plan visueel te maken. Verder kan het zijn dat er speciale items zoals slingers, photoboot backdrops op maat gemaakt worden in bijvoorbeeld de kleuren van jouw event. Indien dit het geval is, delen we ook even wat leuke foto’s en video’s met je. Deze voorpret moet wel gedeeld worden natuurlijk! 

Voorbereiding

We bereiden de styling voor je event zo veel mogelijk voor en delen in dit traject ook leuke foto’s met je. Indien mogelijk, gaan wij 1-2 dagen van tevoren al aan de slag op locatie. En doen we de finishing touch vlak voor het evenement, zo weten we zeker dat op het moment van show-time alles er fris bij staat.

Show Time

Al snel nadert de dag van je Evenement! Wohoo. Zoals hierboven benoemd, leggen we de laatste hand van de styling vlak voor het evenement. Als alles klaar staat, lopen we gezamenlijk nog even een rondje, om zo alle items, benoemd in de opdrachtbevestiging/offerte bij langs te gaan. Tevreden? Je evenement kan beginnen!

Willeke inzetten voor jouw evenement?
Neem contact op en zet al jouw wensen op een rijtje.

Event Styling Groningen

Passende styling voor jouw evenement? Let us get to work!

ADRES

Gorechtkade 146B, 9713CL Groningen, Nederland.
(we werken landelijk en het liefst zelfs internationaal!)