Feest Organisatie

Home / Feest Organisatie

Proseccobar Festifizz

Organiseren & realiseren

Willeke at Work helpt je graag met het organiseren van je verjaardagsfeest, personeelsfeest, opening van je winkel, of een onderdeel van je festival. Ben je op zoek naar iemand die je alleen gedurende de event dag helpt of begeleid? Ook dan ben je bij Willeke at Work aan het juiste adres.

WAT HEEFT WILLEKE TE BIEDEN?

In ieder geval een goede dosis enthousiasme, creativiteit en ervaring. Willeke helpt je graag met het bedenken en uitvoeren van een origineel feest. Van het Ze ontwerpen van de uitnodigingen tot het ontvangen van de gasten met een welkomstdrankje. She’s got it all covered. Willeke heeft jaren lange ervaring opgedaan in de horeca en daarnaast een tijdje in de corporate evenementen gewerkt. Met die ervaring weet ze welke ingrediënten nodig zijn voor een geslaagd verjaardagsfeest of de viering het 10-jarig jubileum van jullie zaak!

SOORTEN EVENEMENTEN

De evenementen die Willeke organiseert, lopen zeer uit een. Van personeelsfeesten tot exclusieve verjaardagsfeestjes. De specialiteit van Willeke ligt bij kleine evenementen, tot zo’n 200 personen. ”Bij kleine groepen kunnen we namelijk vrijwel iedere gast persoonlijke aandacht bieden en kunnen we de kwaliteit op het gebied van hospitality waarborgen!

Naast het voorbereidende werkt, ondersteunt Willeke ook graag tijdens de uitvoering, denkt ze graag mee m.b.t. de styling en biedt ze nog een full feest service dienstverlening.

WERKWIJZE
LET’S GET STARTED

Kennismakingsgesprek > Informatie verzamelen > Opdrachtbevestiging en offerte

Na het bevestigen van Willeke haar beschikbaarheid, plannen we een kennismakingsgesprek in. Een mooi moment om erachter te komen of er een klik is en daarnaast de gelegenheid om alle wensen en verwachtingen naar elkaar uit te spreken. Aan de hand hiervan zal Willeke  vragen stellen om zo een compleet beeld te krijgen van het feest/evenement.

Aan de hand hiervan gaat Willeke aan de slag met een opdrachtbevestiging en passende offerte. In de opdrachtbevestiging worden alle werkzaamheden en verwachtingen nogmaals zwart op wit benoemd en in de offerte vind je uiteraard alle kosten op een rij.

Voorbereidingen > Contact 

Na het ondertekenen van de offerte gaat Willeke echt los. Er wordt eerst een budgettering opgemaakt samen met een grove planning gemaakt waarin ook duidelijk wordt wanneer de contactmomenten zullen plaatsvinden. Hierna is het een kwestie van doen! Afhankelijk van de werkzaamheden zal Willeke actie ondernemen en opties + keuzes met je bespreken.

Voorbereidend werk > productie

Vlak voorafgaand aan het evenement zal het feest/event worden opgebouwd en wordt de laatste hand gelegd aan het regelen van simpele zaken. Afhankelijk van de grootte van het feest/evenement zijn we hier variërend van een week tot een paar uur van tevoren druk mee in de weer. Denk hierbij aan de opbouw, styling, inkoop eten en drinken etc.

Dag van feest/evenement > actie

Als het moment daar is, zal Willeke haar werkzaamheden als gastdame/event manager waarmaken. Dit betreft alle werkzaamheden op en rond het feest en kan variëren van het ontvangen van de gasten en het serveren van hapjes en drankjes tot het aansturen van personeel, leveranciers en het begeleiden van de activiteiten.

ZIN IN EEN BRAINSTORMSESSIE? WIJ WEL!
MAAK HIER EEN AFSPRAAK.
Bruidsstylist - Willeke at Work

Fotografie Anouk Wubs

Besteed de organisatie van je feest uit!

ADRES

Gorechtkade 146B, 9713CL Groningen, Nederland.
(we werken landelijk en het liefst zelfs internationaal!)