Feest Styling

Home / Feest Styling

Maak je feest af!

Ga je binnenkort je verjaardag, 21-diner of babyshower vieren? Of organiseer je een bedrijfsfeest op een locatie die wat aandacht kan gebruiken? Let’s get us to work!

Groot én klein

Zowel voor grote als kleine feesten helpen wij graag mee om een passende ambiance te creëren! Het verzorgen van een wauw-factor staat daarbij centraal. Dit is ons doel bij iedere styling klus! Aan de hand van een moodboard werken we gezamenlijk een passend concept uit voor jouw feest. It’s all about the details!

Unieke styling items

Willeke heeft zelf een assortiment aan exclusieve stylings artikelen. Van statafels, tot kandelaren, van slingers tot klapstoeltjes. Deze artikelen kunnen helaas niet los gehuurd worden, ze worden alleen ingezet tijdens eigen opdrachten. Ook werken we graag mee aan persoonlijke items. Een eigen logo voor je feest die terug komt op je uitnodiging en locatie? No problem at all!

De Werkwijze van Willeke
Kennismakingsgesprek

Contact     >     Kennismaken      >     Moodboards bespreken     >     Verwachtingen en wensen uitspreken naar elkaar

Nadat het eerste contact gelegd is, plant Willeke een kennismakingsgesprek bij jou thuis, kantoor of op de feestlocatie in. Op deze manier leren jullie elkaar persoonlijk kennen, in zover dat mogelijk is in 1 uur… En worden jullie wensen en verwachtingen en mogelijkheden daarin vanuit Willeke besproken.

Opdrachtbevestiging & Offerte

Opdrachtbevestiging en offerte ontvangen     >     Bespreken     >     Ondertekenen: Let’s get to work!
Na het gesprek gaat Willeke aan de slag met een gepersonaliseerd moodboard en een opdrachtbevestiging. Hierin komen alle besproken zaken uit het kennismakingsgesprek zwart op wit te staan staan. Indien deze akkoord wordt bevonden, wordt op basis hiervan een offerte opgesteld. Indien ook de offerte naar verwachtingen voldoet gaan we aan de slag met de voorbereidingen! Soms komt het voor dat we de offerte telefonisch nog even doornemen vooraf, om hier en daar bijvoorbeeld te schuiven in aantallen. Wanneer de offerte ondertekend is, gaat het styling traject van start! Let the fun begin.

Let’s get to work!

Uitwerken styling plan     >      Locatie bezoeken     >     Eventueel realiseren van persoonlijke styling items

In de opdrachtbevestiging en offerte wordt het budget voor de styling duidelijk uitgewerkt. Zo weet je precies wat je kan verwachten. In de weken voor je feest wordt dit plan uitgewerkt. Het kan zijn dat we nog een keer op de feestlocatie afspreken, om het plan visueel te maken. Verder kan het zijn dat er speciale items zoals slingers, photoboot backdrops op maat gemaakt worden in bijvoorbeeld de kleuren van jouw event. Indien dit het geval is, delen we ook even wat leuke foto’s en video’s met je. Deze voorpret moet wel gedeeld worden natuurlijk! 

Voorbereiding

Een dag van tevoren starten we op locatie met de styling     >     Finishing touch vlak voor het evenement

Afhankelijk van de grootte van het project, zijn we meestal een dag van tevoren al op locatie bezig met de styling. De finishing touch wordt vervolgens vlak voor het evenement gedaan, zo weten we zeker dat op het moment van show-time alles er fris bij staat.

Let’s get the party started

De laatste hand     >    ronde lopen     >     het feest kan beginnen
Het is zover, laat je gasten maar komen *tromgeroffel*! Een paar uren voor het event leggen we de laatste hand aan de styling. Meestal verzorgen we bijvoorbeeld de bloemen op de dag zelf. Als alles vervolgens klaar staat, lopen we gezamenlijk nog een laatste rondje, om alle items benoemd in de opdrachtbevestiging/offerte, bij langs te gaan. Check, check, dubbelcheck. Jouw feest kan beginnen!

Willeke inzetten op je feest?
Neem contact op en maak samen met Willeke een afspraak voor een kennismakingsgesprek.

Fotografie Martine Hummel, Tales of Tomorrow & Willeke

Tafel styling - Willeke at Work

Fotografie Anouk Wubs

Maak je feest extra feestelijk met de juiste styling!

ADRES

Gorechtkade 146B, 9713CL Groningen, Nederland.
(we werken landelijk en het liefst zelfs internationaal!)