Full Feest Service

Home / Full Feest Service

Jouw feest, onze zorgen

Je bent jarig. Of viert jullie jubileum met vrienden en familie, al snel zo’n 25 man… Ondanks dat je gezegd hebt dat mensen zelf de koelkast open mogen trekken, ben je de hele avond in de weer met drankjes. Je kan het toch niet laten en vind het belangrijk dat het je gasten aan niets ontkomt. Tussendoor nog wat nieuwe hapjes maken, serveren en nog even snel wat opruimen. Hier en daar klets je met mensen, maar je blijft met je gedachten bij alles wat die avond nog moet gebeuren. Echt ontspannen kun je niet.

Herkenbaar? De meeste mensen hebben hierdoor een hekel aan het vieren van een feest bij hen thuis. Laat Willeke daar de oplossing voor hebben met haar Full Feest Service! Het houdt niet alleen op bij het verzorgen van jou en je gasten op de avond zelf. Nee, ze helpt ook nog in de voorbereidingen, aankleding en ruimt alles na de tijd weer op, alsof er niets gebeurt is!

Toch wel een beetje raar om een vreemd iemand op je feest te hebben rondlopen? De reden dat Willeke voorafgaand een kennismakingsgesprek inpland, is juist om dit te voorkomen. Op de momenten dat ze haar handen vrij heeft op de avond zelf, zal ze dan ook niet verlegen zijn om een praatje te maken met de gasten, net als een goede barvrouw dat doet. Maar hoofdzakelijk houdt ze zich bezig met het verzorgen van jullie en het faciliteren van een goed feest!

”Heerlijk, iemand die je op je eigen verjaardag volledig verzorgd. Ik vier nooit meer mijn verjaardag zonder Willeke!”

Voorbereiding

Willeke kan je helpen met de volledige organisatie en voorbereiding op je feest. Zo helpt ze jullie bijvoorbeeld graag met het vinden van een leuke muziek act, regelt ze zo een stretchtent of kan ze de uitnodigingen ontwerpen voor het feest!  Zo is ze vaak het contactpersoon voor alle leveranciers, wel zo makkelijk.

Verder doet ze met alle liefde de inkopen voor het feest. En hoeft ze niet te zoeken in jullie keuken, ze heeft het immers zelf ingekocht en weggezet!

Styling

Nadat alle ingrediënten voor een goed feestje in huis zijn gehaald, gaat ze aan de slag met de aankleding van jullie locatie. Of dat nu een woonkamer is, een tuin of misschien de loods van jullie zaak. Willeke heeft zelf een hoop styling items die deze plekken net iets gezelliger maken.

Opruimen

Meeste mensen duiken na het feestje gelijk hun bed in, logisch! Want je bent vaak gesloopt na zo’n avond. Maar de volgende ochtend wakker worden is dan minder feest. Behalve als iemand dat dus allemaal al voor je heeft opgeruimd en schoon gemaakt! Hoe héérlijk is dat?!

Willeke zorgt ervoor dat je wakker wordt in een schoon huis, zonder een berg lege flessen, kratjes bier en oud papier. Terwijl jullie al lekker liggen te slapen, boent Willeke de toilet, ruimt ze de keuken op en trekt ze tenslotte de deur achter zich dicht, nadat ze de zwabber over jullie vloer heeft gehaald. Ten slotte gaat de deur op slot en de sleutel door jullie brievenbus. Zó wat een avond!

WERKWIJZE
Full Feest Service at your service!

Kennismakingsgesprek > Informatie verzamelen > Opdrachtbevestiging en offerte

Voorafgaand aan het feest plant Willeke een kennismakingsgesprek met je in. Zo kunnen jullie gelijk even kennismaken. Daarnaast is dit de gelegenheid om Willeke volledig te briefen over de voortgang in voorbereiding op het feest en uiteraard je wensen en verwachtingen uit te spreken. Aan de hand hiervan zal Willeke heel wat vragen stellen om zo een compleet beeld te krijgen van het feest.

Aan de hand hiervan gaat Willeke aan de slag met een opdrachtbevestiging en passende offerte. In de opdrachtbevestiging worden alle werkzaamheden en verwachtingen nogmaals zwart op wit benoemd en in de offerte vind je uiteraard alle kosten op een rij.

Voorbereidingen > Contact 

Na het ondertekenen van de offerte gaan we aan de slag! Er wordt een grove planning gemaakt waarin ook duidelijk wordt wanneer Willeke contact legt om de huidige stand van zaken te bespreken. En dan is het een kwestie van doen! Afhankelijk van de werkzaamheden zal Willeke actie ondernemen en opties + keuzes aan jou doorspelen. Contact met leveranciers, reserveringen etc worden altijd in overleg gemaakt!

Inkopen > Locatie gereed maken

Vlak voorafgaand aan het evenement zal Willeke de inkopen verzorgen, die ook in overleg zijn afgestemd. Deze worden meegenomen naar locatie op moment van opbouw styling. Afhankelijk van de grootte van het feest zal Willeke een dag van tevoren of enkele uren voorafgaand arriveren en de locatie leuk aankleden, inrichten en verder klaarmaken voor het feest.

Feest > actie

Als het moment daar is, zal Willeke haar werkzaamheden als gastdame waarmaken. Zo ontvangt ze jullie gasten, voorziet ze hen van hapjes en drankes. (Want het glas mag nooit halfleeg zijn ;)) Verder houd ze de locatie netjes, verzorgd ze eventueel de muzieklijst, houdt ze toezicht en maakt af en toe een praatje. Aan het einde van de dag/avond ruimt ze alles weer netjes op! En neemt ze glaswerk en papierresten weer mee, zodat het lijkt alsof er niets gebeurt is!

 

Hospitality

Ben je op zoek naar iemand die alleen tijdens het feest of evenement kan helpen? Dan Willeke wellicht iets voor je betekenen als gastvrouw! Bekijk deze pagina voor onze dienstverlening in de hospitality.

Styling

Uiteraard kan Willeke at Work ook een steentje bijdragen in de styling van je event! Lees hierover meer op de pagina die we speciaal afgestemd hebben op de stylingsklussen die we doen.

BENIEUWD HOE WILLEKE HAAR FULL FEEST SERVICE VOOR JOUW FEEST ERUIT KAN KOMEN TE ZIEN?
BEL OF MAIL OM EEN KENNISMAKINGSGESPREK IN TE PLANNEN.

Gastvrijheid draagt bij aan de beleving van jouw event!

gastvrouw Groningen
MIJN ADRES

Gorechtkade 146B, 9713CL Groningen, Nederland.
(we werken landelijk en het liefst zelfs internationaal!)

(AAN)VRAGEN

info@willekeatwork.com

CONTACT

+ 316 18 98 48 78