Ceremoniemeester

Home / Ceremoniemeester

Fotografie Martine Hummel & Anouk Wubs

Ga voor een Professioneel Ceremoniemeester

Het kan zijn dat je geen idee hebt wie je wilt en kunt vragen voor het ceremoniemeesterschap, dat je het spannend vind om dit uit handen te geven, of dat je iemand ander hier niet mee wilt belasten. De keuze voor een professioneel ceremoniemeester is dan een fijne uitkomst!

Wedding Planner voor een dag

Als Professioneel Ceremoniemeester zorgt Willeke tijdens jullie grote dag dat alles op rolletjes verloopt. Ze is het contactpersoon voor de locatie, zorgt dat alle leveranciers op tijd hun ding doen en begeleid en informeer jullie gasten in wat komen gaat. Kortom een Wedding Planner voor één dag.

Werkwijze
Nice to meet you!

Kennismaken     >     Wensen en verwachtingen uitspreken     >     Opdrachtbevestiging en offerte ontvangen     >     Bespreken en tekenen offerte

Voordat je Willeke inzet als professioneel ceremoniemeester plant Willeke een kennismakingsgesprek met jullie in. Op deze manier kun je ervaren of er een klik is en alle wensen en verwachtingen naar elkaar uitspreken. Vervolgens wordt er op basis van deze informatie een opdrachtbevestiging en een passende offerte gemaakt, die ondertekend dient te worden, minimaal 6 weken voorafgaand aan jullie bruiloft.

Wil je alvast weten wat het ongeveer gaat kosten? Vraag hier een prijsindicatie op, vergeet niet alle informatie die je hebt mee te sturen..

Voorbereiding

Draaiboek doornemen     >     Check, check, dubbelcheck 

Zelf hebben jullie alles geregeld in de voorbereiding op jullie bruiloft. Jullie weten precies hoe alles moet verlopen en hoe het eruit moet komen te zien. Al deze informatie en het gemaakte draaiboek wordt besproken en overgedragen in het voorbereidende ceremoniemeester gesprek, uiterlijk 2 weken voor de bruiloft. Hierdoor heeft Willeke nog tijd om alle afgesproken zaken met de leveranciers en de locatie te controleren en na te lopen.

Wanneer de dag daar is

Alles klaarzetten     >     Styling checken     >     Gasten ontvangen     >     Leveranciers ontvangen     >     Tijdsschema aanhouden     >     Bruidspaar verzorgen

Willeke is, afhankelijk van jullie wensen, over het algemeen van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat aanwezig om alles op jullie bruiloft te regelen. Ze zet alles op locatie klaar, controleert de styling naar jullie wens, ontvangt de gasten hartelijk en houdt gedurende de dag een tijdsschema aan. Daarnaast houd ze jou en je lief goed in de gaten, ontbreekt het hen aan niets? Hebben jullie voldoende te drinken en te eten? Wellicht een korte ontspanningsoefening vlak voor het betreden van de ceremonie. Willeke regelt het voor je!

Ceremoniemeester en professioneel ceremoniemeester

Willeke werkt regelmatig samen met de aangestelde ceremoniemeester door het bruidspaar. Gevraagd worden als ceremoniemeester is natuurlijk een hele eer en onwijs leuk om te doen. Echter vergissen veel bruidsparen  zich in de hoeveelheid taken en de verantwoordelijkheden die er op een ceremoniemeester of -duo afkomen op de dag zelf. Zeker als je geen achtergrond hebt als regeltante of -neef.

Door te kiezen voor een professioneel ceremoniemeester kun je de aangestelde ceremoniemeester veel stress besparen. In de meeste gevallen is de aangestelde ceremoniemeester dan vooral actief in de voorbereiding op jullie bruiloft. Op de dag zelf worden alle verantwoordelijkheden overgedragen aan de professioneel ceremoniemeester. Dit geeft de aangestelde ceremoniemeester ruimte om volop te genieten van jullie dag en ook aanwezig te kunnen zijn als gast.

Op het moment dat er dan toch een specifieke vraag komt of een belangrijke keuze moet worden gemaakt, wordt dit natuurlijk altijd in overleg met de aangestelde ceremoniemeester gedaan. Op deze manier is een mooie samenwerking mogelijk en behoud je de eer én de taak om iemand te vragen als ceremoniemeester!

Enthousiast? Maak vrijblijvend een afspraak voor een kennismakingsgesprek met jullie aanstaande professioneel ceremoniemeesteres!
Professioneel Ceremoniemeester Groningen

Fotografie Anouk Wubs

Jullie genieten, wij regelen de rest!

ADRES

Gorechtkade 146B, 9713CL Groningen, Nederland.
(we werken landelijk en het liefst zelfs internationaal!)