Weddingplanner

Home / Weddingplanner

Wedding Planning op maat

Als weddingplanner helpt Willeke jullie vanuit Groningen om jullie bruiloft nog mooier te maken. Zodat jullie in alle rust kunnen genieten van zowel de voorbereiding, organisatie als tijdens jullie bruiloft zelf!

Laugh more, worry less

Optimaal genieten

Graag helpt Willeke jullie vanuit Groningen met het organiseren van jullie mooiste dag! Ook al trouw je in het buitenland, graag zelfs! Ons doel is om jullie te laten stralen en een relaxte dag te doen beleven. We werken samen met jullie een passend concept uit, met kwalitatieve leveranciers en persoonlijke details die gedurende jullie bruiloft terugkomen.

Daarnaast denkt Willeke graag mee als het gaat om styling en unieke vormen van entertainment. ”Beleving is voor mij een van de belangrijkste aspecten, ik vind het heerlijk om mensen te laten verrassen door bijvoorbeeld een onverwachte activiteit of act. Met als doel dat er over 5 jaar nog steeds over jullie bruiloft gespeculeerd wordt!” 

De Werkwijze van Willeke
Kennismakingsgesprek

Kennismaken     >      is er een klik?     >     Verwachtingen en wensen uitspreken

Nadat het eerste contact gelegd is, plant Willeke een kennismakingsgesprek in. Zodat jullie elkaar, voor zover dat mogelijk is, kunnen leren kennen en er beoordeelt kan worden of er een ‘klik’ is. Ook wordt er tijdens het kennismakingsgesprek besproken wat er van Willeke en team verlangt wordt en wat niet.

Opdrachtbevestiging & Offerte

Opdrachtbevestiging met alle afspraken     >    Offerte met alle kosten     >     Offerte tekenen     >     Traject gaat van start

Na het kennismakingsgesprek gaat Willeke aan de slag met de opdrachtbevestiging. Hierin komen alle besproken zaken zwart op wit te staan staan. Vaak wordt deze samen met het moodboard voor de styling opgestuurd, indien Willeke ook de styling verzorgd. Indien deze akkoord zijn bevonden gaat Willeke aan de slag met de bijhorende offerte. Indien ook deze akkoord is bevonden en ondertekend is, gaat het wedding plan traject van start! *klink* tijd voor champagne!

Budget & Planning

Budget wordt opgesteld     >    Globale Planning wordt gemaakt     >    Afspraken met de leukste leveranciers worden gepland

Willeke begint hierna met het uitwerken van jullie budget en maakt een globale planning voor jullie bruiloft. Zo worden alle aspecten voor de komende periode in kaart gebracht en weet je wanneer er iets van je verwacht wordt. Alle contactmomenten, locatie bezoeken, proeverijen, ontmoetingen met leveranciers etc. worden hier namelijk in opgenomen. Zelf kun je uiteraard beslissen in hoeverre je bij deze momenten aanwezig wilt zijn of niet. Dit verschilt per bruidspaar.

Een Uniek Concept

Checklist bij langs     >    Advies en tips    >     Contact met gasten

Samen werken we een passend concept uit voor jullie bruiloft, met Willeke’s advies in de leukste leveranciers! Verder gaat Willeke doormiddel van een gepersonaliseerde checklist, alle facetten bij langs die van belang zijn voor jullie trouwdag. En worden er natuurlijk veel tips en tricks uitgewisseld en contact gelegd met de gasten met betrekking tot hun aanvulling op jullie dag.

Ring the Bells

Jullie locatie wordt mooi gestyled     >     Willeke begeleid jullie bruiloft van top tot teen     >     Genieten maar!

Al snel nadert jullie trouwdag, waarop Willeke met haar team jullie voorziet in álles. Ze is, afhankelijk van jullie wensen, de gehele dag aanwezig en zorgt ervoor dat alles relaxed verloopt en jullie je nergens druk om hoeven maken. Maken jullie je maar zorgen om elkaar, familie en vrienden!

Professioneel Ceremoniemeester

Vind je een weddingplanner iets te veel gevraagd? Je kan ook kiezen voor de dienstverlening professioneel ceremoniemeester. Lees hier meer over het inzetten van Willeke als Professioneel Ceremoniemeester.

Styling

Ook Styling door Willeke laten verzorgen? Of misschien alleen Styling? Willeke heeft een verzameling aan eigen exclusieve spullen en vult dit aan met inhuur van enkele items. Bekijk alle opties op deze pagina.

Enthousiast? Kom dan met ons in contact om alle mogelijkheden te bespreken! Contactgegevens vind je hier.

Fotografie Anouk Wubs

Styling Groningen

Fotografie Anouk Wubs

De locatie, de styling, trouwlogo, het eten, de muziek… Alles moet kloppen!

ADRES

Gorechtkade 146B, 9713CL Groningen, Nederland.
(we werken landelijk en het liefst zelfs internationaal!)