Weddingplanner

Home / Weddingplanner

Wedding Planning op maat

Als weddingplanner helpt Willeke jou vanuit Groningen om je bruiloft nog mooier maken en jullie in alle rust te laten genieten van de voorbereiding en organisatie van jullie bruiloft. 

Laugh more, worry less

Optimaal genieten

Graag helpt Willeke jullie vanuit Groningen met het organiseren van jullie mooiste dag! Ook al trouw je in het buitenland, graag zelfs! Ons doel is om jullie te laten stralen en gasten te doen verwonderen. We werken samen met jullie een passend concept uit, met kwalitatieve leveranciers en persoonlijke details die gedurende jullie bruiloft terug komen.

Daarnaast denkt Willeke graag mee als het gaat om styling en unieke vormen van entertainment. ”Beleving is voor mij erg belangrijk op de evenementen en bruiloften die ik organiseer, ik vind het heerlijk om mensen te laten verrassen door bijvoorbeeld een onverwachte activiteit of act toe te voegen. Hoe leuk zou het zijn als er over 5 jaar nog steeds over jullie bruiloft gespeculeerd wordt!” 

De Werkwijze van Willeke
Kennismakingsgesprek

Kennismaken     >      is er een klik?     >     Verwachtingen en wensen uitspreken

Nadat het eerste contact gelegd is, plant Willeke een kennismakingsgesprek in. Zodat jullie elkaar persoonlijk kunnen leren kennen en de belangrijke ‘klik’ gemaakt kan worden. Ook wordt er in het kennismakingsgesprek besproken wat er van Willeke en haar team verlangt wordt en wat niet. Zo wordt styling meestal ook meegenomen wanneer Willeke ingezet wordt als Weddingplanner, maar je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om dit door iemand anders te laten doen.

Opdrachtbevestiging & Offerte

Opdrachtbevestiging met alle afspraken     >    Offerte met alle kosten     >     Offerte tekenen     >     Traject gaat van start

Na het kennismakingsgesprek gaat Willeke aan de slag met de opdrachtbevestiging. Hierin komen alle besproken zaken uit het kennismakingsgesprek zwart op wit te staan staan. Op basis hiervan wordt ook een passende offerte opgesteld.Indien de opdrachtbevestiging en de offerte goed zijn ontvangen neemt het bruidspaar op een passend moment contact op met Willeke om alles door te nemen. Wanneer de offerte ondertekend is, gaat het wedding plan traject van start! *klinkende champagne glazen*.

Budget & Planning

Budget wordt opgesteld     >    Globale Planning wordt gemaakt     >    Afspraken met de leukste leveranciers worden gepland

Willeke begint hierna met het uitwerken van jullie budget en maakt een globale planning voor jullie bruiloft. Zo worden alle aspecten voor de komende periode in kaart gebracht en weet je wanneer er iets van je verwacht wordt. Alle contactmomenten, locatie bezoeken, proeverijen, ontmoetingen met leveranciers etc. worden hier namelijk in opgenomen. Zelf kun je uiteraard beslissen in hoeverre je bij deze momenten aanwezig wilt zijn of niet. Dit verschilt per bruidspaar.

Een Uniek Concept

Checklist bij langs     >    Advies en tips    >     Contact met gasten

Samen werken we een passend concept uit voor jullie bruiloft, met Willeke’s advies in de leukste leveranciers! Verder gaat Willeke doormiddel van een gepersonaliseerde checklist, alle facetten bij langs die van belang zijn voor jullie trouwdag. En worden er natuurlijk veel tips en tricks uitgewisseld en contact gelegd met de gasten met betrekking tot hun aanvulling op jullie dag.

Ring the Bells

Jullie locatie wordt mooi gestyled     >     Willeke begeleid jullie bruiloft van top tot teen     >     Genieten maar!

Al snel nadert jullie trouwdag, waarop Willeke met haar team jullie voorziet in álles. Ze is, afhankelijk van jullie wensen, de gehele dag aanwezig en zorgt ervoor dat alles relaxed verloopt en jullie je nergens druk om hoeven maken. Trouwen an zich, familie en vrienden verdienen al jullie aandacht!

Professioneel Ceremoniemeester

Vind je een weddingplanner iets te veel gevraagd? Je kan ook kiezen voor de dienstverlening professioneel ceremoniemeester. Lees hier meer over het inzetten van Willeke als Professioneel Ceremoniemeester. Ook als je reeds je broer/zus/neef/nicht/vriend/vriendin gevraagd hebt voor deze taak!

Styling

Geen Weddingplanner of Professioneel Ceremoniemeester op jouw bruiloft? Je kunt ook enkel de styling laten verzorgen door Willeke. We hebben een loods in Groningen vol exclusieve spullen voor jouw bruiloft. Bekijk alle opties op deze pagina.

Enthousiast? We zien graag je mailtje of telefoontje tegemoet om alle mogelijkheden te bespreken! Contactgegevens vind je hier.

Fotografie Anouk Wubs

Styling Groningen

Fotografie Anouk Wubs

De locatie, de styling, trouwlogo, het eten, de muziek… Alles moet kloppen!

ADRES

Gorechtkade 146B, 9713CL Groningen, Nederland.
(we werken landelijk en het liefst zelfs internationaal!)