Stage lopen bij Willeke at Work

Home / Stage lopen bij Willeke at Work

Gaat jouw hart sneller kloppen van evenementen? Lijkt het je heerlijk om dagelijks bezig te zijn met de organisatie van bruiloften? Dan is een stage bij Willeke at Work wat voor jou! We bieden een zelfstandige stageplek, waarbij we je meenemen in onze rol tijdens de organisatie van evenementen en bruiloften. Een divers takenpakket waarbij je je creatieve ei kwijt kunt en kennis maakt met de trouwbranche. Word jij Willeke’s rechterhand?

WILLEKE AT WORK

Willeke at Work houdt zich bezig met het organiseren en stylen van bruiloften en evenementen. Van 21 diner tot 50-jarig jubileum. Van bruiloft tot kleinschalig festival, we’ve got your back! We vinden het heerlijk om met creatieve processen bezig te zijn en weten de wensen van onze klanten goed te vertalen naar een passend concept. Onze specialiteit? Aanpakken mét liefde!

Zo bestaan onze werkzaamheden uit gesprekken met opdrachtgevers, leveranciers, locaties. Regelen we dingen, maken we draaiboeken, checklists en offertes. Houden we ons bezig met het ontwerpen van signing of het bouwen van een nieuw stylingobject. Verder is het bijhouden van social media een dagtaak en zijn we actief met de verkoop van de allereerste scheurkalender voor verloofden: Wij Gaan Trouwen de Scheurkalender. Een ander product van ons, waar we je graag bij betrekken.

Een stage bij Willeke at Work, zal gepaard gaan met taken voor Thuis Trouwen, onze andere business op het gebied van bruiloften. Vanuit Thuis Trouwen regelen we bruiloften van A-Z voor bruidsparen die ervoor kiezen om op een mooie thuislocatie te trouwen.

Fotografie: Merel Mollema

OVER JOU

We zijn op zoek naar iemand met passie voor de trouwbranche/eventbranche. Een teamplayer, die net zo goed zelfstandig kan werken. Iemand die creatief is en niet bang is om zijn/haar mening te geven.

  • Student MBO/HBO
  • Professioneel en klantgericht
  • Een teamplayer die ook goed zelfstandig kan werken.
  • Creatief en gevoel voor styling, hospitality en/of horeca
  • Bruist van enthousiasme!

Roept alles in jou JA op het bovenstaande? Dan zijn wij op zoek naar jou! Stuur gelijk een mailtje met je motivatie en CV naar info@willekeatwork.com

TAKENPAKKET

Als stagiair ben je betrokken bij de organisatie van bruiloften en events, zo werk je 1 op 1 met Willeke aan de voorbereiding op de komende evenementen. Je helpt met het opmaken van offertes, moodboards en het maken van draaiboeken.

Ook productiewerk behoort tot jou takenpakket: de laatste inkopen voor het volgende event, de beste partij uitzoeken voor een nieuw concept, een voorbereidend belletje met de leveranciers voor een event en personeel nabellen om te checken of alles duidelijk is.

Verder assisteer je op het gebied van Marketing & Communicatie. Je schrijft een leuke nieuwe blog over een trouwgerelateerd onderwerp. Draagt zorg voor het inplannen van social media posts en houdt de statistieken van de website in de gaten.

Verder help je tijdens de evenementen en bruiloften mee op alle vlakken, van het inladen van de bus tot en met het indekken van de tafels. Sjouwen in combinatie met lange dagen is voor jou geen issue.

WAT VRAGEN WIJ?

Enthousiasme en beschikbaarheid van 3 – 6 maanden, zodat je het gehele proces van een bruiloft meemaakt. Van juli – september ben je ook met regelmaat in het weekend beschikbaar, dan vinden namelijk de meeste bruiloften plaats!

– MBO/HBO werk- en denkniveau;
– Representatief, proactief, stressbestendig en enthousiast;
– Flexibele & zelfstandige werkhouding;
– Assertief en communicatief vaardig;
– Je houd van structuur en werkt gedetailleerd.

WAT BIEDEN WIJ?

– Een toffe stage;
– Een fijne werkplek op kantoor in Groningen stad;
– Een kijkje in de keuken van een Weddingplanner & Stylist;
– Ervaring in het organiseren van bruiloften en evenementen;
– Een groot netwerk;
– Een kleine stagevergoeding.

Ben je enthousiast na het lezen van het bovenstaande en herken jij je in het profiel? Stuur dan een mailtje met je motivatie en CV naar info@willekeatwork.com. Indien we enthousiast zijn, nemen we zo snel mogelijk contact met je op voor een kennismakingsgesprek.