Styling

Home / Styling

Styling

Maak je evenement, bruiloft of feest nog mooier met behulp van de juiste styling! Willeke en haar team helpen je vanuit Groningen graag verder. Of het nu gaat om de styling van een dinertafel of een volledige locatie!

Maak je locatie compleet!

Maar al te vaak komen we evenementen en locaties tegen waarbij de styling ontbreekt. De locatie voelt dan kaal en onpersoonlijk aan door het ontbreken van bloemen, mooie items en gezellige hoekjes. Zo zonde! Juist met behulp van styling maak je je evenement en locatie af. En dat kan al met minimale inzet. Benieuwd naar wat wij voor jouw evenement, bruiloft of feest kunnen betekenen? We hebben specifieke pagina’s voor specifieke evenementen aangemaakt. Bekijk ze hier:

Creativity never goes out of style

Bloemen

”Bloemen zijn de basis en dus het aller belangrijkste onderdeel in mijn styling” aldus Willeke. Tijdens veel styling klussen verzorgd ze ook de bloemstukken ook zelf. Hier moet je geen strakke en technisch ingewikkelde werken verwachten, want een opleiding tot bloemist heeft ze niet gevolgd. Denk liever aan een natuurlijke en ietwat wilde boeket style. Zoals op de foto hiernaast. Willeke werkt met een kleurenpallet als ze aan de slag gaat met de styling van een diner of locatie. De bloemen die ze gebruikt matchen dan ook met dit kleuren pallet. Op deze manier vormt alles samen een geheel!

Licht

Na bloemen komt licht op nummer 2 belangrijke Styling items van Willeke. Hiermee creëer je warmte en kun je sfeer neerzetten. Het liefste werkt Willeke met natuurlijk licht op locatie. Daglicht als de zon het toelaat, vuur en kaarslicht als het donker is. Ook het licht en de styling op dit vlak wordt afgestemd op de locatie, al is prikkabel (lichtsnoer met bulbjes) wel een van de favoriete items die op veel evenementen terugkomt!

Styling items

Willeke heeft zelf een assortiment in Groningen aan exclusieve stylings artikelen. Van statafels, tot kandelaren, van slingers tot klapstoeltjes. Deze artikelen kunnen helaas niet los gehuurd worden, maar worden alleen gebruikt wanneer Willeke de styling verzorgd.

Benieuwd wat Willeke vraagt voor de styling van jouw evenement?
Neem contact op! We maken graag aan de hand van jouw wensen een passende offerte.

Fotografie Anouk Wubs

Tafel styling - Willeke at Work

Fotografie Anouk Wubs

Bloemen, licht, unieke items en grappige details. Maak je evenement compleet!

ADRES

Gorechtkade 146B, 9713CL Groningen, Nederland.
(we werken landelijk en het liefst zelfs internationaal!)