Werken bij Willeke at Work

Home / Werken bij Willeke at Work

Een bijbaantje bij Willeke at Work, vanaf juli 2021 is dat mogelijk!

We zijn druk bezig met het opbouwen van de Willeke & Friends community, waar jij onderdeel van kunt worden! Zo hebben wij al een goed gevulde agenda aan evenementen waar wij graag met een vast team aan medewerkers aan willen werken.

Maak samen met ons het feest compleet

Jij maakt het verschil en bent onderdeel van een van de belangrijkste factoren voor de succesformule van een bruiloft of evenement: personeel wat met plezier werkt. Maak jij samen met ons het feest compleet?

We willen dat het niet alleen een feestje voor onze opdrachtgevers en hun gasten om jou in actie te zien. Maar ook voor jezelf en onze andere collega’s. Dit gaan we realiseren door met een leuk, vast team aan medewerkers(vrienden) samen te werken, goede arbeidsomstandigheiden te hanteren en naast werk regelmatig een borrel te drinken. En niet te vergeten: het feit dat we op de leukste evenementen mogen werken! 🙂

styling assistent
Fotografie: For Love We Live

We are looking for you!

We zijn op zoek naar toppers die ons komen assisteren tijdens het op- en afbouwen van evenementen, gastdames en heren die weten wat nodig is voor een gastvrij ontvangst, mensen die willen rondlopen met dienbladen gevuld met heerlijke hapjes en drankjes en de biertap willen bedienen.

Styling gecombineerd met Horeca

Het komt regelmatig voor dat de op/afbouw van de styling van een bruiloft gecombineerd wordt met een horecashift. We verzorgen namelijk ook met regelmaat de horeca voor een bruiloft of evenement. Zo kun je de dag beginnen met het inladen van de bus, vervolgens helpen bij het opbouwen van de styling, waarna je je omkleed en de gasten hartelijk mag ontvangen met een lekker hapje en drankje. Kortom je bent volledig betrokken bij het gehele evenement. Hoe leuk is dat?

We werken voornamelijk in het Noorden van het land en zijn daarom op zoek naar medewerkers die woonachtig zijn in Friesland, Groningen of Drenthe.

Omschrijving Profiel YOU at Work

  • Je houdt van aanpakken en steekt graag je handen uit de mouwen. Al die mooie spullen sjouwen is voor jou geen probleem;
  • Je hebt oog voor detail;
  • Je bent pro-actief, wanneer Willeke net in gesprek is en jij je taak hebt afgerond, kijk je eerst naar welke dingen je alvast kunt doen, voordat je Willeke vraagt om een andere taak;
  • Je hebt ervaring in de horeca of staat er voor open om dit te leren in een van de trainingen die Willeke at Work aanbiedt.

    Enthousiast na het lezen van het bovenstaande? Stuur dan een mailtje met je motivatie en CV naar info@willekeatwork.com. Voordat we je aannemen, plannen we uiteraard eerst nog een kennismakingsgesprek in en vertellen we je alle ins en outs over onze werkwijze.

Ook zijn we per direct op zoek naar een stagiair. Op deze pagina vind je een vacature met alle informatie op een rij.