Bruiloft Styling

Home / Bruiloft Styling

Maak je bruiloft mooier met de juiste styling!

Styling, de manier om je bruiloft de WAUW-factor te geven! Willeke en team toveren jullie tuin graag om naar de ideale trouwlocatie en maken jullie ceremonie nét dat stukje mooier. Met behulp van mooie bloemen en andere exclusieve items zetten ze een fijne sfeer neer op jullie bruiloft!

Willeke & Styling

Stiekem vind Willeke de styling het allerleukste om te doen. Ze speelt graag met kleuren, bloemen en styling items om zo iedere keer een unieke styling te creëren. Hierbij kun je denken aan de styling van jullie ceremonie, diner, of de locatie in het algemeen. Ze omschrijft haar style als Bohemian Chic. Zo houd ze van pastel tinten, wildboeketten, minimalistische items en is ze dol op chiffonnen stoffen.

Bloemen

Bloemen spelen een hele belangrijke rol in de styling van Willeke, ze komen als het kan overal terug! ”De bloemstyling doe ik zelf. Ik koop bloemen in via mijn oom en tante die een bloemenzaak hebben. Vervolgens ga ik op locatie aan de slag met het samenstellen van grote werken of kleine vaasjes. Verwacht hierbij geen strakke en technische werken, want een opleiding tot bloemist heb ik niet gevolgd. Ik maak vaak wilder gestoken stukken, zoals op de foto’s hiernaast.” Willeke werkt met een kleurenpallet als ze aan de slag gaat met de styling van een locatie. De bloemen die ze gebruikt matchen met dit kleuren pallet. Op deze manier vormt alles een geheel!

Jullie WAUW-reactie is onze drijfveer om jullie bruiloft nóg mooier te maken met onze unieke styling!

Licht

Naast bloemen is licht een volgende belangrijke factor in de styling. ”Met het juiste licht creëer je vrijwel alle sfeer.” Het liefst werkt Willeke met natuurlijk licht. Zo is ze gek op ruimtes met veel ramen of als het even kan, een toffe buitenlocatie! In de styling vult ze natuurlijk licht aan met lampen, kaarsen of prikkabel (lichtsnoer met bulbjes) die vrijwel altijd wordt ingezet!

Styling items

Willeke heeft zelf een assortiment aan styling artikelen. Van statafels, tot kandelaren, van slingers tot klapstoeltjes. Deze artikelen kunnen helaas niet los gehuurd worden, maar worden alleen gebruikt wanneer Willeke de styling verzorgd.

 

De Werkwijze van Willeke
Kennismakingsgesprek

Kennismaken      >     Verwachtingen en wensen uitspreken naar elkaar    >    Style bepreken

Nadat het eerste contact gelegd is, plant Willeke een kennismakingsgesprek met jullie in. Voorkeur gaat uit naar een afspraak bij jullie thuis! Zo krijgt Willeke al een goed beeld van jullie style. Op deze manier leren jullie elkaar persoonlijk kennen, in zover dat mogelijk is in 1 uur… 😉 En worden jullie wensen en verwachtingen en mogelijkheden besproken.

Opdrachtbevestiging & Moodboard

Opdrachtbevestiging en Moodboard     >     Bespreken    

Na het gesprek gaat Willeke aan de slag met een gepersonaliseerd moodboard en een opdrachtbevestiging. Hierin komen alle besproken zaken uit het kennismakingsgesprek zwart op wit te staan staan. Het moodboard geeft een sfeerbeeld van de styling weer die tijdens jullie bruiloft gerealiseerd zal worden.

Offerte

Offerte bespreken     >     Ondertekenen: Let’s get to work!
Indien jullie net zo enthousiast over het moodboard zijn en de opdrachtbevestiging klopt, gaat Willeke aan de hand daarvan een offerte opmaken. Deze wordt telefonisch of doormiddel van een Skypecall altijd nog even doorgenomen. Indien ook de offerte naar verwachtingen voldoet gaan we aan de slag met de voorbereidingen!

Voorbereiding

Voorbereidingen treffen op locatie     >     Sharing some fun
Het liefst bereid Willeke samen met haar team zo veel mogelijk voor. Willeke werkt vrijwel altijd samen met minimaal 1 assistent, aangezien je voor het inhangen van dingen vaak 2 mensen nodig bent. Afhankelijk van de hoeveelheid styling, zullen ze een dag vooraf (indien mogelijk) al een eerste slag maken met het opbouwen van de styling. Indien dit niet mogelijk is wordt er met een groter styling team gewerkt, om alles in korte tijd af te krijgen!

The Day

Aan de slag!     >     Alles doorlopen     >     Eventueel verplaatsen     >     Enjoy!

Al snel nadert de dag van jullie bruiloft! *tromgeroffel* Afhankelijk van de styling leggen we op jullie dag nog een laatste hand aan de styling. Vaak wordt het afstylen  gecombineerd met het inschakelen van Willeke als Professioneel Ceremoniemeester. ”Op die manier kan ik de dinertafel bijvoorbeeld op het moment daar nog stylen en alle kaarsjes op het moment van arriveren nog aansteken.” Ook is het handig wanneer er meerdere locaties zijn. Zo kan Willeke mogelijk styling verplaatsen en kun je bijvoorbeeld bloemstukken hergebruiken, wel zo fijn!

Willeke inzetten voor jullie bruiloft?
Neem contact op en maak samen met Willeke een afspraak voor een kennismakingsgesprek.

Fotografie Martine Hummel & Anouk Wubs

Tafel styling - Willeke at Work

Fotografie Anouk Wubs

Bloemen, unieke stylingitems en grappige details. Maak je evenement compleet!

ADRES

Gorechtkade 146B, 9713CL Groningen, Nederland.
(we werken landelijk en het liefst zelfs internationaal!)