Gastvrouw

Home / Gastvrouw

Gastvrijheid in hart en nieren

Ben je op zoek naar een gastvrouw in de omgeving van Groningen of Friesland? Of voor een specifieke gelegenheid elders in het land of zelfs in het buitenland? Willeke ontvangt jouw gasten met veel enthousiasme en de juiste etiquette.

Misschien ben je op zoek naar een extra stukje gastvrijheid, of heb je simpelweg hulp nodig met de realisatie van je feest of evenement, omdat je dit alleen niet kunt realiseren! Willeke at Work at your service!

Een team aan ervaren gastdames en heren

Naast de mogelijkheid om Willeke in te zetten voor de gastvrijheid op jouw feest of evenement, kun je ook kiezen voor een team. Willeke werkt over het algemeen zelfstandig tot groepen van 25 gasten. Indien het aantal gasten hoger ligt, wordt er een extra gastdame of heer ingezet.

Hospitality begins in the heart.

WERKZAAMHEDEN van een gastvrouw

Benieuwd wat een gastvrouw dan zoal doet? De werkzaamheden van een gastvrouw verschillen van feest tot evenement. Hier vind je een overzichtje van de werkzaamheden die Willeke als gastvrouw uit kan voeren voor jouw feest of evenement!

 • – Het hartelijk ontvangen van gasten;
 • – Het hartelijk ontvangen van eregasten, sprekers, acts en leveranciers;
 • – Gasten begeleiden/verwijzen naar de juiste plek;
 • – Het controleren van entreebewijzen en eventueel uitdelen van bandjes;
 • – Het beantwoorden van vragen;
 • – Het aansturen van medewerkers;
 • – Het klaarmaken van hapjes en drankjes;
 • – Het serveren van hapjes en drankjes;
 • – Het netjes houden van de locatie;
 • – Het bedienen van de muziek;
 • – Het bedienen van frisse lucht, mocht dit nodig zijn;
 • – Het bedienen van licht of presentaties;
 • Als gastvrouw maakt Willeke tussendoor ook af en toe een praatje met gasten, indien de gelegenheid het toestaat tenminste. Verder is ze mede verantwoordelijk voor de (brandveiligheid) van de gasten en haarzelf en kan ze handelen op basis van haar BHV-diploma. Heb je een andere specifieke aanvraag die hier niet tussen staat? Neem contact op om te informeren naar de mogelijkheden.
WERKWIJZE
Nice to meet you!

Kennismakingsgesprek > Informatie verzamelen > Opdrachtbevestiging en offerte

Voorafgaand aan het feest of evenement plant Willeke een kennismakingsgesprek met je in. Fijn om elkaar te ontmoeten en jouw plannen te bespreken. Willeke wil namelijk zoveel mogelijk informatie winnen met betrekking tot de opdracht. Locaties, hoeveelheid gasten, invulling programma, tijden en werkzaamheden staan hierbij centraal.

Is de groep groter dan 25 personen of gaat het om meer dan 10 urige werkdag? Dan schakelen we een team in. Aan de hand van al deze informatie maakt Willeke een offerte voor het feest of evenement. Wil je vooraf weten wat het ongeveer gaat kosten? Willeke kan vooraf wel een prijsindicatie geven mocht je dat fijn vinden!

Offerte > Telefonisch Doornemen

Na een akkoord op de offerte neemt Willeke uiterlijk een week voorafgaand aan het feest/evenement nog telefonisch contact op, om zo de laatste zaken door te spreken. Zo kunnen we mogelijk nog de laatste open eindjes tackelen!

Dag van Evenement of Feest > Actie!

Op de dag van het event arriveert Willeke op de afgesproken afgesproken tijd en plek om vervolgens haar ding te doen! Ze heeft zelf een representatieve werkoutfit, die wordt afgestemd op het feest of evenement.

Full feest service
Kun je nog wel wat hulp gebruiken in de voorbereiding op je feest of evenement? Wij bieden ook een Full Feest Service! Hierin helpen we ook met organiseren, voorbereiden en opruimen. Bekijk hier wat Willeke naast haar werk als gastvrouw voor jouw feest kan betekenen.
Styling

Uiteraard draagt Willeke at Work ook graag haar steentje bij in de styling van je feest of evenement! Lees hierover meer op de pagina die we speciaal afgestemd hebben op de stylingsklussen die we doen.

WIL JE WILLEKE INZETTEN ALS GASTDAME OP JE EVENEMENT? BEL OF MAIL OM WILLEKE’S BESCHIKBAARHEID OP TE VRAGEN.

Zet Willeke in als gastvrouw!

gastvrouw Groningen

Fotografie Ronald de Jong

ADRES

Gorechtkade 146B, 9713CL Groningen, Nederland.
(we werken landelijk en het liefst zelfs internationaal!)